FRESH START @ KARLSSONBARLINDHAUG

HAPPY FRIYAY! Nå sitter jeg i salongen til KarlssonBarlindhaug i Vika og jobber litt mens jeg ser Ingvild svinge saksa. Jeg har fått en oppfriskning av fargen min i dag, og grunnen til det er ikke bare det at jeg hadde tidenes ettervekst. Jeg får nemlig hairextensions fra Balmain neste fredag (!) og de skal settes på her i salongen! Så før håret sveises på plass måtte det en liten fargekorrigering og stuss til. I tillegg til å se fantastisk fresh ut på håret før helgens festligheter, har jeg også fått deilig hodebunnsmassasje, nødvendige behandlinger og en lekker, klassisk styling. Planen er å få til disse hollywoodkrøllene selv i morgen da jeg skal på fest, men kjenner jeg meg selv går vel håret opp i en half-bun. Hysj da.. Nå får jeg sikkert kjeft av frisøren min!

pb181346

Dere får selvfølgelig se mer av dette lekre håret iløpet av uken – spesielt når Kristin fra Balmain har vært her!

pb181331

Her er dagens stylingprodukter. En god blanding av fukt fra Shu Uemura og tørrshampoo fra nyheten R+Co.

pb181341pb181339pb181340pb181342

Salongen er Oslos fineste med sitt lekre, naturlige og nordiske interiør, og stemningen er såå god! Folk flyter liksom inn og ut, og skravla går i ett sett. For ikke å snakke om Ingvild – hun er verdens beste:

pb181345pb181330

KarlssonBarlindhaug finner du på Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo. Frisøren min heter Ingvild, og hun vet hvilke farger hun har brukt på meg om noen skulle være interessert i det samme. Finn salongen på Facebook her, og Ingvild på Instagram her. Ring 22834099 dersom du har spørsmål eller vil booke time! Jeg har gått hit siden mars og får jeg viljen min vil jeg aldri gå noe annet sted. Ekte kjærleik ♥ Ha en fin kveld! Psst. Deilig fredagsoppskrift er på vei!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg