FOREDRAG OM KROPPSPRESS OG INFLUENSERENS PÅVIRKNINGSKRAFT

Hei, og goood mandag ♥ Jeg vet ikke med dere, men jeg har virkelig hatt en magisk helg! Fredagen var som dere allerede vet, fylt med god mat, vin, trening og hudpleie, og dagen i går var heller ikke så verst. Jeg hadde blitt booket inn som konfransier og foredragsholder under Equal Agency’s “influenser workshop” på First Hotel Grims Grenka i Oslo, og tilbragte dagen sammen med hundre inspirerende influensere, foredragsholdere, coaches og bedriftseiere.

Jeg skravlet om ansvaret og påvirkningskraften vi som driver med sosiale medier har, og oppfordret publikum til å tenke over mottakeren, følge FIMs retningslinjer og tenke konsekvenser av hva man publiserer, og da spesielt når det kommer til å påføre unge mennesker kroppspress. Visste du at 1 av 4 elleve-åringer hater hvordan de ser ut? Eller at 68% av alle ungdomsskoleelever føler på kroppspress og vurderer å operere seg når de blir myndige? I en klasse på 30 er altså 21 så misfornøyd med eget utseende at de ønsker å legge seg under kniven, mye takket være populære profiler med stor påvirkningskraft og dårlig dømmekraft. Dette vil jeg ha en slutt på, og derfor er jeg evig takknemlig for at Equal Agency ga meg muligheten til å snakke på denne arenaen.

Og for å si det sånn, det har stormet i kommentarfeltet og innboksen de siste timene! Det er tydelig at dette foredraget var nødvendig, og takket være dere som var publikum og dere som har sendt meg meldinger i ettertid, har jeg fått mersmak på dette med å holde foredrag. Da jeg var med på Top Model Scandinavia i 2016 ble jeg bedt om å holde foredrag et om kroppspress og det å elske seg selv foran en hel ungdomsskole, men det ble dessverre aldri noe av. Jeg syns det er synd at så mange lærere og helsesykepleiere ignorerer dette problemet, og det vil jeg også gjøre noe med. Kanskje du ser meg på en skole nær deg i fremtiden?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg