EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING

Det er farsdag. Din første farsdag, og du er ikke hjemme. I skrivende stund sitter jeg i stua med Leah på fanget, og du kjører båt på vestlandet for andre uken på rad. Du aner ikke hvor savnet du er, spesielt i dag, men vi lover å feire deg når du kommer hjem.

Hver dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som fikk barn med nettopp deg. Du utfyller meg så fint, og er virkelig min bedre halvdel. Når jeg er frustrert og sliten er du stødig som et fjell og tålmodigheten selv, og du gjør alt for at både jeg og Leah skal ha det bra. Du ser hva jeg trenger før jeg vet det selv, og du er kongen av hverdagsromantikk, fine ord og kjærtegn. Når jeg er trøtt tar du med deg Leah og leker i stua slik at jeg får sove noen timer ekstra, og når du vekker meg, så er det med setningen “nå er det mat”. Når jeg står opp er hundene luftet, huset rent og varmt, og Leah er blid som en sol etter å ha ligget timesvis i hardtrening i babygym, eller i badekaret hvor dere har sunget sanger fra Kaptein Sabeltann med pappaen sin. Du bysser henne i søvn når hun ikke vil sove, slik at jeg kan gå å legge meg. Du våkner sammen med meg på natten, og bytter alle bleiene med et smil. Du tar deg av flaskemating, og har full kontroll på hva som ligger i fryseren, hva som må kokes og hva som er klart til bruk. Du tvinger meg til å drikke havremelk slik at melkeproduksjonen min opprettholdes, og fôrer meg med vitaminer og næringsrik mat. For Leah er det ingen forskjell på deg og meg.

Du er – uten klisjé og overdrivelse – verdens beste samboer og pappa, og jeg kunne ikke bedt om noe mer. Vi elsker deg ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg