EN DAG I MITT LIV

06.30: BIIP! Alarmen vekker meg, og jeg slumrer gladelig et kvarter ekstra. Dette gjør jeg hver dag. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke bare setter klokka på 06.45, haha. Jeg “hopper” (not) opp av senga og kler på meg morgenkåpa og tøflene før jeg tar stoffskiftepillene mine, renser ansiktet og pusser tennene mine.

07.00: Jeg lager meg frokost og spiser den mens fuktighetskrem og primer trekker inn i huden. Jeg spiser alltid smashed avokado-toast på grovbrød med et egg, eller en smoothiebowl med granola, kokos og friske bær. Mens egget steker tar jeg en runde i gata med hundene slik at de får gjort sitt fornødne før jeg drar.

Favorittfrokosten min - som jeg dessverre har kuttet ut i det nye kostholdet mitt.

07.15: Jeg sminker meg i cirka 10-15 minutter før jeg kler på meg. Jeg legger alltid klart antrekket kvelden før slik at jeg slipper å stresse med det når det nærmer seg å gå til bilen. Etter jeg har spist, sminket meg og kledd på meg lager jeg en kopp kaffe. Jeg tar en siste titt i speilet i gangen, putter headsettet i ørene og setter på podcasten til Harm & Hegseth. Jeg har 15-20 minutters reisevei til jobb, så jeg rekker å høre en pod iløpet av dagen – perfekt!

07.40: Jeg er på vei til jobb. Koser meg med podcast og kaffe og nyter utsikten over fjorden som strekker seg de to milene jeg kjører.

08.00: Fremme på kontoret. Sjekker mailboksen, leser tipsmail og logg fra gårsdagen. Oppdaterer meg på Twitter og andre medier og tar gjerne en sjekktelefon til nødetatene for å få litt informasjon om hva som har skjedd siden sist. Jeg jobber som journalist og frontsjef i lokalavisa, for de som ikke har fått med seg det!

09.00: Det går i ett med hendelser, utrykninger, intervjuer, telefoner, møter, foto og skriving. Mellom 11 og 13 tar jeg meg en velfortjent lunsj, og som regel står det knekkebrød med makrell i tomat eller grovbrød med hamburgerrygg og avokado på menyen. Iløpet av en arbeidsdag rekker jeg å helle nedpå 1,5 liter kaffe, så når arbeidsdagen nærmer seg slutt sitter jeg som regel foran pcen og skjelver som et løv i nordavind.

Utrykning og hendelser - her er jeg med når politiet befarer et jordras

16.00: Jobben i DRM24 er ferdig for dagen. Etter jobb hender det jeg drar i møter i forbindelse med bloggen, eller møter en venninne på en kaffe (lol, ja) på torget. Har jeg vippetime, negltime, hudpleietime eller liknende er det også noe som skjer i 16-17 draget. Har jeg ingenting på agendaen svinger jeg en tur innom butikken før jeg kjører hjem til hundene. Er ikke samboeren min hjemme må jeg selvfølgelig hjem til hundene før jeg gjør noe som helst annet.

16.15: Jeg er på Rema 1000 (alltid!) og plukker med meg det jeg vil spise de neste dagene. Jeg pleier å handle for ca 3-4 dager om gangen slik at jeg ikke brenner inne med masse mat om det plutselig dukker opp noen andre planer. Iløpet av en uke har jeg en kjøttmiddag, en tacokveld, to kvelder med fisk, to fulle dager med salat (lager store porsjoner) og en dag med cheating hvor jeg tillater meg selv å skeie ut med noe litt mer karbo-rik kost. Dette er som regel på søndagene når jeg har vært ute, og da spiser jeg lasagne, hjemmelaget burger eller en kebab.

17.00: Jeg er hjemme! Lufter bikkjene en halvtime langs fjorden og hører på musikk eller podcast.

Meg etter jobb. Rufsete, halvsvett og langt ifra ferdig med dagens gjøremål.

17.30: Jeg tar en rask rydderunde i huset på 5-10 minutter og sjekker mailboksen til firmaet mitt og tømmer den. Er jeg skrubbsulten prioriterer jeg mat foran bloggen, men jeg prøver å få ut et blogginnlegg før klokken 18. Dette gjør jeg med døren på vidt gap for å lufte ut tett luft og hundehår. Morsomt med vår og røyting, ikke sant? Jaaada.

18.30: Jeg lager- og spiser middag, gjerne med noe som surrer på macen i bakgrunnen. Per dags dato er det “Bloggerne” som er min faste kompanjong på kjøkkenbenken mens jeg skjærer grønnsaker og steker kjøtt. Funfact: jeg lager alltid hjemmelaget middag. Samboeren min jobber tre uker av og tre uker på (overstyrmann på båt) så jeg kan ikke tillate meg selv å ha dårlige matvaner.

20.00: Middagen er fortært mens jeg ser på et eller annet realityprogram jeg ikke trenger å følge med på. Nå skal hundene luftes, og bloggen oppdateres.

22.00: Dagens gjøremål er unnagjort, og jeg kan hoppe i dusjen etterfulgt av morgenkåpe og tøfler, å ta kveldsrutinen på hudpleiefronten. Etter dette er det Paradise Hotel eller Game of Thrones på TV, før jeg går låserunden, skrur av alle lys og legger hundene. Jackson sover i bur, mens Nala får ligge i egen seng på gulvet ved siden av oss på soverommet på grunn av ekstrem separasjons-angst.

23.30: GOD NATT!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg