DETTE KJØPTE VI PÅ HARRYHANDEL

Jeg vet ikke med dere, men jeg ELSKER å lese innlegg som gir meg inspirasjon i matveien! Innlegg som “ukens kjøleskap” og “ukens handleliste” går rett hjem hos meg, og derfor tenkte jeg å dele våre Sverige-innkjøp med dere. Vi har våre faste ting på handlelisten som sikkert mange andre, men vi kom også over noen gode tilbud på tirsdag, både ombord Fjorline og på Nordbysenteret. Dessverre klarte vi å slette handlelisten på telefonen, så jeg får gjøre så godt jeg kan utifra bilder og hukommels! Her er handlelisten vår:

HVA HANDLER DERE I SVERIGE?

TAX FREE OG DRIKKEVARER: Snus, vin og sprit. På tirsdag handlet samboeren inn akevitt til julebord og cognac til barskapet, og ettersom jeg ikke liker noen av delene gikk jeg for hvitvin. Vi handlet også inn en del rødvin i håp om å bli mer sofistikerte kjøttetere 😂 På Nordby kjøpte vi to brett lettøl til hverdagskosen og to brett brus. Jeg var også på ivrig jakt etter Redbull White Edition med smak av kokos og blåbær, men de hadde seriøst ALT ANNET enn det jeg ville ha, så da droppet jeg det.

FRYSEVARER OG KJØTT: Hel pekingduck, andebryst, kyllingfilet, karbonadedeig, entrecôte i skiver, hel entrecôte, bratwurstpølser og chorizopølser til raclette, pommes noisette, røstipoteter, pepperoni, indre- og ytrefilet av svin og okse, wok- og smoothieblandinger.

KJØLESKAPSVARER OG PÅLEGG: Cheddar- og chilipepperoni, pepperonisalami, roastbeef, røkt skinke, husholdningsost, gräddost, racletteost (port salut), gresk yoghurt, fløte, egg, havremelk, nøttemelk, chilibearnaise, Idun chilimajones og Idun bearnaise.

TØRRVARER OG GRØNNSAKER: Krydder, sushi-ingredienser, kaffesirup, smoothiesirup, kikoman soyasaus, fun light saft, squash, paprika, portobellosopp, polarbrød, woksauser, kaffe, nudler i kopp og ketchup.

HUSHOLDNING: Lambi toalettpapir, oppvaskmaskintabletter, oppvaskkoster, fryseposer, hundemat – både tørrfôr og vom.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg