DE MANGE POSITIVE SIDENE VED KORONAVIRUSET – NORGE ER I LOCKDOWN, DETTE BØR DU GJØRE:

Wow, for en respons på gårsdagens innlegg om hamstring! Takk for alle delinger, kommentarer og meldinger. Dette er så viktig! Koronaviruset er skummelt, og jeg har innsett det selv nå. Det er spesielt skummelt fordi jeg har en godt voksen far på Gran Canaria, en lungesyk mor, en mormor på intensivavdeling som hverken får besøk eller den pleien hun trenger, og fordi jeg selv har astma. Jeg kjenner ikke på bekymringene ennå, men plutselig slår de meg ned som lyn fra klar himmel. Så ja, jeg skal slutte å kødde med viruset. MEN jeg skal prøve å være positiv – både for meg selv og for dere. Så for dere som ikke sitter fast i mammaperm-bobla (ref bildet under) så har jeg nå samlet noen gladnyheter og tips til hva du kan finne på mens du sitter i karantene eller lockdown:

🦠 Det har blitt 30% bedre luftkvalitet i Kina etter at storbyene og fabrikkene gikk i lockdown, og klimagassutslippet har blitt redusert med hele 25%. Dette kan redde mange menneskeliv på sikt, spesielt de som er plaget med astma eller andre luftveissykdommer.

🦠 Vi reduserer CO2-utslippet på verdensbasis da det blir mindre trafikk i fly- og cruisenæringen. Det blir mindre export og import, så det blir færre containerskip på sjøen, og folk farter mindre i bilene sine.

🦠 Store arrangement er avlyst – hvilket også betyr store deler av russetiden. Vi har snakket om å få russefeiringen til etter eksamen i flere tiår, og nå har vi muligheten. Ja til russetid nærmere sommerferien! (PS: Jeg syns så sjukt synd på de som kanskje ikke får russetid i år. Den måneden var epic!).

🦠 Du har mulighet til å bli bedre kjent med familien din! Kjøp inn masse morsomme brettspill, lag deilige middager og se på filmer sammen. Føler du at du har mistet kontakten med tenåringen i hus? Nå har du sjansen til å connecte! Er du trist fordi du får for lite tid sammen med minstemann i barnehagen? Nå kan dere leke sammen hele dagen!

🦠 Du får endelig brukt det treningsutstyret du har liggende i boden! Du vet, den yogamatten, bosuballen og manualene. Kanskje du har en mølle eller romaskin i kjelleren, slik som oss? Treningssenterne er stengt – nå kan du være kreativ hjemme! Og hvem vet – kanskje du får en åpenbaring og sier opp den dyre regningen når alt dette er over?

🦠 Dette er tiden for å la kjærligheten blomstre! Hvis du har kjæreste da. Å gå på Tinder-date nå er kanskje ikke det smarteste. MEN har du kjæreste eller samboer? Ha masse sex! Fyr i peisen, tenn stearinlys, drikk dere fulle på rødvin, ta en dusj eller et bad sammen, spill xbox, se på seriene dere elsker, spill “fuelbox” (anbefales!). Kos dere mens dere har tid!

🦠 Har du en hobby du aldri får tid til, eller et prosjekt du drømmer om å realisere? Nå har du muligheten. Begynn på det maleriet, skriv første side i den boka du vil gi ut, øv på å synge, fyll ut sidene du aldri fylte ut i babyboka, pusle puslespillet. Gjør det nå!

🦠 Forefallende, kreativt arbeid. Endelig får du tid til å pusse opp gangen, slipe terrassegulvet, male den slitte trappa, rake løv i hagen, klippe ned fjorårets trær og busker eller så frø i vinduskarmen slik at du får deilige grønnsaker på verandaen til sommeren.

🦠 Har du lenge hatt lyst til å gjøre noe veldedig arbeid, men ikke helt kommet i gang? Nå har du muligheten! Du kan være barnevakt for noen som må på jobb for å holde landet vårt gående, eller dra på matvareshopping for noen som sitter i karantene. Legg ut en annonse på Finn eller Facebook, så lover jeg deg oppdrag og god samvittighet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg