DAYS LIKE THESE

Reklame | Coolstuff.no

God kveld fra Svelvik! ♥ Her sitter jeg med macen på verandan og stirrer utover sjøen mens jeg ser tordenværet nærmer seg. Leah har nettopp sovnet, og jeg vet at både hun og hundene reagerer på lyn og torden, så det er bare å stålsette seg for en kveld med høye skuldre. Slik har det derimot ikke vært de siste dagene. Den største bekymringen har vært om solfaktoren er høy nok, og om vannet er for kaldt til å bade i. Ingen er solbrent, og alle har badet!

Tandemkajakken er forresten fra Coolstuff (sponset) og jeg ELSKER den! Du finner den HER!

Det var ikke med intensjon at det ble helt stille her inne, men jeg må innrømme at jeg syns Instagram er morsommere enn blogg om dagen. Det krever plutselig så mye mer å åpne macen istedenfor å bare ta opp telefonen, og helt ærlig: leser folk blogger lenger? Før hadde de på TOPP3 over 70.000 lesere om dagen. Nå sliter de største med å holde seg over 20.000, og det med utallig mye kjas og mas om å sveipe opp på Snapchat og Instagram. Jeg kjenner jeg er lei. Jeg har lyst på sommerferie. Samboerens største ønske er en uke ferie uten internett – tenk det? Så lett å tilfredsstille, men samtidig ikke.

Det er jo dette jeg driver med. Hadde jeg ikke drevet med blogg og sosiale medier nå, hadde jeg flydd på veggen. Permitteringer, sykemeldinger, resepter og henvisninger. Det er også en ting å være lei av. På MR fant de en punktert pute (det er vel det de kaller prolaps?) og et par skivebukninger. En eller annen væske renner ut der den ikke skal, og det er bare ryggen. Hofta fikk jeg ikke henvisning for. Men jeg fikk henvisning til fysikalsk medisinsk avdeling på sykehuset – hva nå enn det er. Krysser fingrene for at jeg snart er oppe å nikker igjen! Nå har treningssentrene åpnet og, og jeg kjenner jeg savner en normal hverdag hvor man kan trene hvis man vil, og løfte under når man må.

Nå skal jeg ferdigstille noen samarbeid før kjæresten min kommer hjem fra vestlandet. Der har han vært i ett døgn KUN for å gå gjennom et totimers kurs. Stakkars mann! Han kommer dog hjem til rent og ryddig hus, og en deilig, hjemmelaget sjokolademilkshake 😉 Hva driver dere med om dagen? Jeg savner å snakke med dere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg