DÅP ELLER NAVNEFEST? HER ER KJOLEN!

Jeg kommer ikke over at vi er i september allerede. Hvor ble det av sommeren? Jeg har virkelig ikke fått gjort noe i sommer, annet enn å vente på fødselen, ammet og skiftet bleier. Haha! Det er jo naturligvis sånn det skal være, men jeg har ikke fått badet engang! Det må jeg få gjort noe med. Er det for sent nå? Noen som har badet i fjorden på østlandet nå og kan fortelle meg hvordan det var?

Apropo sensommer. Det er visst tradisjon å døpe barna sine relativt kjapt etter fødselen, er det ikke? Vel, i min familie døper vi ikke barna før de kan gå opp til alteret! I vårt tilfelle vet vi ikke engang om det blir dåp eller navnefest. Det eneste som er klart er kjolen! Ingen av oss har den tradisjonelle dåpskjolen som kunne gått i arv, så vi vurderer å gå for denne brudepikekjolen som familien min i Porsgrunn fant i Bulgaria. Er den ikke bare dødslekker?! Den lyser kanskje mer navnefest enn dåp, men hvem vet hva vi velger!

Nå skal jeg spise opp frokosten, gjøre klar Leah og komme meg ut av huset. Vi skal først på yoga, så til gynekologen for min seksukers-kontroll etter fødselen. Jeg krysser fingrene for at alt har grodd slik det skal!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg