COLORFRESH @ KARLSSONBARLINDHAUG

Noe av det beste med å komme hjem var å se igjen fine Ingvild KarlssonBarlindhaug. Ikke bare fordi hun gjør mirakler med håret mitt, men også fordi hun er en av de mest positive energibombene jeg har møtt! Vi er veldig like og klikker godt, og det er få ting som slår sene kvelder i salongen med denne frøkna med litt rock eller 90’s grunge over høyttalerne. Ingvild er den eneste frisøren jeg har møtt som virkelig leser tankene mine og jobber seg frem til det perfekte resultatet jeg ønsker meg. For ikke å snakke om hvordan hun svinger tryllepenselen sin!

La oss snakke litt om utgangspunktet jeg hadde denne uken. Det er to måneder siden jeg så Ingvild sist, og håret har mistet styrke, glans og farge. Håret har blitt solbleket og gult, og jeg har i tillegg fått meg en pannelugg jeg selv synes er for tung for ansiktet mitt. Dette fikk hun æren av å rette opp i, og hun klarte det selvfølgelig med glans! De brun-gule lokkene har forsvunnet, og den kalde Benedicte er endelig tilbake!

panneP5240232P7250648

Ingvild lager forresten de deiligste kaffekoppene. Bare det er en grunn til å besøke henne i seg selv!

P7250649

Av pleieprodukter brukte vi Shu Uemura, en verdensledende hårpleieserie alle salonger kriger om å få tak i som leverandør. Salongene som får føre merket må gjennom en grundig prosess, og må følge de krav og ritualer som Shu Umeura krever. I Norge er det nesten ingen som har fått tak i serien, men det har selvfølgelig trendsalongen KarlssonBarlindhaug! Disse produktene utfører mirakler for slitt hår, og har samtidig de beste stylingproduktene samt. shampoo, balsam og hårkurer.

collagehair

Altså se her da, dere! Perfekt, jevn overgang fra mørkt til lyst. Kaldt, og nesten på grensen til grått. Jeg elskerelskerelsker det! Etterveksten er borte, babyhårene er endelig mørke nok til at de ikke ser ut som viker (hallo komplekser) og balayage-effekten kommer virkelig frem når Ingvild svinger seg med krølltanga. Luggen ble klippet skrå og tynnet ut, og jeg ser ikke lenger ut som en transseksuell mann fra The Beatles. Lykke! For ikke å snakke om Ingvild selv da. Se på denne baben! Hvem har vel ikke lyst på hodebunnsmassasje av henne?

P7250652

KarlssonBarlindhaug kan nås på 22834099/22566335. Salongen ligger i Vika, rett ved Nationaltheateret!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg