BØLGEN & BABY – FAMILIEDATE OG SHOPPING

Hei fra en nokså utslitt mamma! Jeg har klart å pådra meg en halsbetennelse på grunn av overivrig aircondition-bruk her hjemme, og begynner å få de typiske feberkropp-symptomene. Dere vet hvordan det er. Leddene verker, nakken er stiv og korsryggen oppfører seg som om bekkenløsningen skulle vært på vei tilbake. I går kveld trodde jeg det var brystbetennelse på gang, og i full panikk hoppet jeg inn i steamdusjen, skrudde varmen på full guffe og håndmelket brystene som om livet stod på spill, haha.

I dag tok vi en tur til Drammen for å kikke på nye kjøkkengulv, og som forventet klarte vi ikke å bestemme oss. Det er så utrolig vanskelig når kjøkken og stue er i en halvveis åpen løsning, men samtidig adskilt, og gulvene er helt forskjellige! Mamma foreslo sjakkmønster, men det er jeg redd blir for rotete igjen. Likevel fant vi ingenting som fristet i dag, så vi får se om vi bare beholder det vi har frem til vi gjør noe med resten av gulvet i første etasje. Hvis du vet om noen steder der man kan finne litt inspirasjon annet enn å google “kitchen floors” så blir jeg glad om du tipser meg! Kanskje jeg burde laste ned Pinterest-appen igjen? Hmm..

Etter gulvjakten dro vi på et shoppingsenter og handlet litt til mor og barn. Ingen av oss mangler noe, men lille fikk litt nytt ulltøy og jeg fikk et nytt, hvitt linskjørt (fra dameavdelingen til Ødegaard av alle steder!) som jeg kan vise dere senere. Deretter tok vi en deilig lunsj på Bølgen og Moi på strandpromenaden i sentrum. Jeg spiste blåskjell og kjæresten tok en burger og en øl. Jeg må innrømme at det fristet veldig med en forfriskende Aperol Spritz i dag, men jeg får vente til mandag. Da skal nemlig mor på fest!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg