BEDROOM MAKEOVER

Reklame | Minikids.no

Trodde du også at du måtte male for å få følelsen av et nytt soverom? Etter å ha handlet nytt sengetøy, nye potter og planter, fått opp en ny lampe og nye bilder så føler jeg faktisk at vi har pusset opp hele rommet, og jeg er såå fornøyd! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så godt – i alle fall ikke i barselperioden! Er det ikke rart at så “lite” kan utgjøre så mye? Jeg føler jeg har fått ny energi! Endringen kostet litt under 3000 kroner, og hva er vel det når man får den eksklusive hotellfølelsen på eget soverom?

Nattbordene er små trebord fra IKEA som jeg har malt sorte og satt lys inni. Jeg mener de kostet rundt 350 kroner per stk! Panter-pottene er fra Nille (på halv pris nå!) og sengen og sengegavlen er fra Skeidar. Sengetøyet er i sateng-bomull fra KID og er helt nydelig å ligge i! De har forresten halv pris på mye til soverom nå! Bildene er fremkalt hos JapanPhoto for den nette pris av 220 kr.

Fjærlampen VITA EOS skulle egentlig opp på barnerommet, men der gikk vi for den større varianten så vi hang opp denne på soverommet vårt isteden. Jeg har alltid hatt denne lampen på soverommet, men da vi skulle flytte til dette huset ble den dessverre ødelagt i prosessen. Nå er den tilbake der den hører hjemme, og jeg ELSKER den! Du finner den i medium hos Minikids.no her 💭

HVA SYNS DERE?
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg