5 LIFEHACKS FOR ET RYDDIGERE OG RENERE HJEM

1. Vask gardinene i huset med velduftende skyllemiddel – dersom de tåler det! Alle våre gardiner dufter kokos ♥

2. Rydd ting, ikke rom. Dette har jeg gjort feil av hele livet – det er ikke rart det blir fort rotete igjen! Jeg har lest ferdig ryddeboken til Marie Kondo, og lært MYE. Eksempel: del opp rotet i kategorier som klær, papirer, mat og tørrvarer, verktøy og interiør, og rydd en kategori av gangen. Denne uken skal jeg rydde i tørrvarene i kjøkkenskapene – det trengs!

3. Heng ut tepper, gulvtepper og dyner til lufting ofte – men ikke la det henge lenge. I sommer er det visst stor fare for å få med seg skadedyr og fuglelus inn i huset, så vær rask og bank tekstilene godt. Når det kommer til inneklima på soverommet bør man også rense lufteventilene ofte i tilfelle dyr har overvintret eller bygget rede der. Det er den korteste veien for fuglelusen å nå sengen din!

4. Invester i utstyr som gjør hverdagen enklere. Eksempelvis en tepperenser – spesielt om du har dyr eller små barn! Vår fra Kärcher blir brukt ukentlig på sofaer, gulvtepper, spisestuestoler og hva enn som måtte få en flekk eller to. Vi har også investert i en elektrisk nal til vindusvasken! Før var vindusvask noe av det kjedeligste vi visste om, men etter at samboeren min kom hjem med en elektrisk nal (Kärcher med medfølgende sprayflaske) er det lett som en lek. Den fungerer like godt på vinduer som på speil og dusjkabinett.

5. Får du plutselig besøk? Gå over gulvene kjapt, tenn duftlys, og sett frem glass med grønnsåpe i frem til det ringer på. Da lukter det iallefall rent, og førsteinntrykket er reddet! Hvis det lukter fra toalettet, matsøppelet eller middagsos kan du tenne et par fyrstikker og blåse de ut. Denne lukten dreper seriøst all annen lukt! Kanskje du bør ha en pakke liggende på toalettet? 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg