FØRSTE BURSDAG – OG ET SUPERT GAVETIPS!

WOW, datteren min er ett år! Hvor ble det av tiden?! Det er ett år siden hun lå på brystet mitt for første gang, og jeg føler det skjedde for noen korte uker siden. Det hele ble feiret med en familiebursdag dagen før dagen, og FOR en magisk dag vi hadde på verandaen i går! Nærmeste familie fra begge sider kom på pizza og kaker, og Leah satte ny rekord i matvrak! En av mine følgere fra bygda vi bor i kom med denne fine (og tunge!) veggen som vi brukte som dekorasjon i går, og jeg er så takknemlig! I dag er jo selve dagen, så jeg tror vi må få til en liten “photoshoot” foran den i dag, før jeg sender den videre til nestemann. Apropo det, noen som ønsker seg en slik vegg til arvingens ettårsdag? Ta kontakt med meg på Instagram!

Det ble mildt sagt nok av gaver, og Leah fikk alt hun trengte til barnehagestart, båtturer med oss, rideturer med farmor og påfyll i lekekassa. Også fikk hun en gave av oss som tok helt av, nemlig denne elbilen! Du finner flere utvalg, merker og modeller HER! (annonselenke). Dersom du står fast og lurer på hva du skal kjøpe til ettåringen, kjøp en av disse. Jeg kan også anbefale interaktive kosedyr, musikkinstrumenter (om du takler lyden, haha!) og bøker med lyd. Heldigvis er jeg en av de som klarer å blokkere lyden mens jeg driver med andre ting, ellers hadde jeg trolig blitt SPRØ 🙂

Har du barn? Hvor gamle er de?

ET HJERTE HAR SLUTTET Å SLÅ

Bestevennen min. Lørdag sluttet hjertet ditt å slå, hjemme på fanget mitt med dyrlegen ved vår side. 13,5 år rakk du å bli, men mer ville vi ikke pine deg. Livmorhalsbetennelse, nedsatt syn og hørsel, og stiv til beins – det var på tide nå. Det var vondt og fint på samme tid, og jeg ville ikke gjort det på noen annen måte enn her hjemme hvor du følte deg trygg og elsket. Du var ikke redd – det var som om det var dette du ville. Nå ligger du gravlagt i hagen, og jeg lover å plante verdens vakreste tre på graven din – med halsbåndet ditt rundt. Sov godt, jenta mi. Vi skal ta vare på hverandre, Jackson og Leah for deg.