MINE CYBERWEEK-FAVORITTER TIL JULEBORDSESONGEN

Reklame | Annonselenker

Årets sprøeste salgsuke er igang, og Nelly har selvfølgelig kastet seg på med 20% på hele butikken samt. 30% på alt fra deres eget merke NLY by Nelly. Alt i denne posten får du 30% rabatt på, så finner du noe du liker bør du slå til før onsdag – da går tilbudet ut! I år er endelig paljetter tilbake, og jeg er så glad jeg aldri kastet paljettplaggene mine da de var hotte tilbake i 2012. I år fant jeg årets julebord-kjole fra Zara, men disse er mye mer prisvennlige enn den blazerkjolen jeg gikk for. Selv er jeg på jakt etter juletre i plast under cyberweek/blackfriday, så får du med deg et tilbud er det bare å si ifra 😀 Happy shopping!

Jumpsuit//Mesh med stener//Bluse med puffarmer//Sølvbluse//Glitter paperpants//Glittermesh

Oversized boblejakke//Strikk med knyting//Teddyjakke//Blazerkjole//Jakke med belte//Genser med knyting

Sort halterneck//Blue lace//Gold gown//Kjole med tigerstriper//Sølvkjole//Cocktailkjole

Hæler med nagler//Sokkestøveletter//Over knee boots//Strap sandal//Studded heels//Hæler med tigerstriper//Nly Shoes

HELGEN SOM GIKK

God søndag fra stua! Jeg har hatt tidenes slappeste helg og nytt hvert sekund av god takeaway, bra filmer, tid i badekaret og for første gang på lenge: en god natts søvn! Jobb har det dessverre blitt lite av siden fredagen, men sånn er det når man er alene med et stort hus, baby og to hunder – det er mye oppmerksomhet som skal gis og forefallende arbeid å få unna 😉

Vi har vært i møter og sendt inn alt til testproduksjon. Jeg får produktene på tirsdag og jeg gleder meg såå til å se resultatet!

Jeg har tatt manikyr og pedikyr – sistnevnte var virkelig på tide! Jeg har sluttet å bite negler, så neglene på bildet over er mine egne!

Jeg har snart drukket opp julebrusen kjæresten min kjøpte sist vi var i Porsgrunn. Kan vi være enige om at denne er best?

Jeg har laget HJEMMELAGET kakao! Er dette noe dere ønsker oppskrift på? Isåfall kan jeg legge den ut førstkommende onsdag!

Leah har fått smake på nye ting, og i helgen var det banan og sviskemos som stod på tapetet. Banan var derimot ingen innertier, men det er kanskje ikke så rart når hu har en mamma som heller ikke er så begeistret for den søte, kvalmende banansmaken?

Jeg har også fått tatt noen bilder til et par samarbeid jeg har løpende. Altså livet alene med mann på sjøen.. Da må man ta de sjansene man får, og i dette tilfellet ble det photoshoot i en parkeringsgarasje i Drammen, haha!

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?

BREASTFEEDING & BUSINESS

Reklame | Ammebutikken.no

Happy friyay! Det er åtte dager til lanseringen av designsamarbeidet jeg har jobbet med de siste månedene, og i dag var det tid for sluttprosessen, kontraktsignering og planlegging av produktslippet. Med meg på møtet var selvfølgelig Leah, og ettersom hun har slitt litt med spisevegring både på puppen, flaska og grøten det siste døgnet tok jeg på meg denne deilige ammegenseren i ull fra Ammebutikken.no! Da var maten lett tilgjengelig under møtet, og jaggu var det ikke nettopp under møtet at hun endelig ble sulten.

Etter møtet dro vi til venninnen min Caroline for gode filmer og enda bedre mat. Wok etterfulgt av ost og kjeks og julebrus var den perfekte avslutningen på en ellers stressende dag. I morgen holder vi oss innendørs foran peisen med hjemmelaget kakao og krem i pysjen mens jeg mailer inn det siste som gjenstår før lanseringen og ser siste episode av Greys Anatomy. Jeg gleder meg så sykt til å få produktene til kontroll på tirsdag! Hva tror dere det er? Et lite hint: liker du leopardprint kommer du til å elske dette!

MUST HAVES PÅ KJØKKENET

God kveld fra Svelvik! I skrivende stund står andebrystet å freser i stekepanna mens Funkyfam ruller over skjermen. I kveld er det denne salaten med and som står på menyen, og planen er å ta en rolig kveld i badekaret og på sofaen med ett øye på macen og ett på TV-skjermen. I morgen har jeg det siste møtet med teamet jeg designer for om dagen, og alt skal sendes til testproduksjon før lanseringen 1. desember. Jeg har litt småplukk igjen som jeg må ta igjen i kveld, men bortsett fra det skal jeg og Leah nyte kvelden.Og nå, en usponset anbefaling fra bunnen av hjertet: dette er produkter jeg har sverget til i seks år, og jeg kommer alltid til å ha kjøkkenhyllene fulle av de lekre designerflaskene fra Nicolas Vahe. Ikke bare ser produktene lekre ut på kjøkkenbenken med de grafiske printene, men alt jeg har smakt smaker bedre enn konkurrentenes tapre forsøk – enten det er kaffesirupen, oljene eller krydderne. Produktene fås kjøpt på nett, men også hos interiørbutikker som f.eks Home & Cottage og Kremmerhuset.

OPPSKRIFT-ONSDAG: KYLLING- OG SPINATLASAGNE

Forrige onsdag var høstens første og eneste oppskriftsfrie onsdag, og det kommer rett og slett av at jeg trengte en liten time-out fra alt som heter Internett og sosiale medier og bare fokusere på mammarollen. I dag er jeg tilbake igjen, og her kommer kjærestens deilige kylling – og spinatlasagne! (Håper jeg har skrevet ingredienser og fremgangsmåte riktig. Han får rette på meg om noe er feil!).

DETTE TRENGER DU:

400 gram fersk spinat, 4-6 store kyllingfileter, 9 lasagneplater, 3 dl matfløte, 2 dl juice blandet av eple, sitron og appelsin, et par fedd hvitløk dersom du ønsker, og ost til grateringen. Hvitløksbaguetter og rømme passer godt til denne retten.

DETTE GJØR DU:

Først freser du spinaten kjapt i meierismør i en gryte og damper den under lokk i ca 5 minutter. Fløten og juicen kokes lett på middels varme i ca 5 minutter til den oppnår en tykk konsistens. Ønsker du litt hvitløkssmak tilsetter du hakket hvitløk i sausen. Når kyllingen brunet og spinaten dampet gjør jeg klar en ildfast form og legger det hele lag på lag med sausen i bunn etterfulgt av fyll, lasagneplater og ost på toppen. Husk å spare litt av sausen til det øverste laget for at pastaen skal mykne! Stek på 225 grader i ca 20 minutter ♥

TIMEOUT, KJENDISMØTE & TV-INNSPILLING

Wow, det ble plutselig ni dager fri fra sosiale medier og Internett, det! Min lille pause ble lenger enn antatt, og jeg har virkelig trengt det. Jeg har jobbet på spreng med prosjekter i kulissene, og i tillegg til å ta morsrollen og kjæresterollen på største alvor har jeg i tillegg vært på konsert med favorittbandet mitt, Shinedown, praktisert yoga, hatt tidenes hjemmefest, fått trynet mitt klistra i to forskjellige lokalaviser og filmet til en ny serie med TV3. Én ting kan man trygt si om uken som gikk: jeg har ikke ligget på latsiden!

Når det er sagt så har jeg heller ikke hatt det så fett på privaten. Det er ingen vits i å pynte på sannheten. Jeg trenger et miljøskifte, og har faktisk vært i en periode der jeg har vurdert hva og hvem jeg bruker tiden min på, og hva det gir meg. Og la oss si det slik: det er mye som ikke bestod testen. Kjæresten er fortsatt bautaen i livet mitt, og det er nesten så det frister å pakke kofferten, dra med seg mann, bikkje og unge, leie ut huset og ta et år et helt annet sted. Møte nye mennesker, gjøre nye ting, skaffe meg nye hobbyer, bli inspirert, motivert og komme i kontakt med meg selv. Det rare er at alt dette stammer fra en tarot-spådom jeg fikk for to uker siden. Merkelig hvordan man ikke tror på spådommer, så påvirker det underbevisstheten likevel…

På fredag hadde vi som sagt tidenes hjemmefest med Dj, lyd og lys, poledance, beerpong, og jacuzzi, og TV3 ble med på moroa. Inn døren kom også Henrik fra Ex on the Beach og Aleksander fra Paradise Hotel, og jaggu våknet jeg ikke opp med de merkeligste bildene og videoene på telefonen min dagen derpå. FOR en fest! Leah hadde sin første natt borte hos tanten sin så mamma og pappa fikk svingt litt på rockefoten, og jeg kan understreke at det blir minst et halvt år til neste gang. Det er tirsdag og jeg er fyllesyk!

Til tross for fyllesyken så kavet jeg meg inn til Oslo på søndag for å se favorittbandet mitt, Shinedown, live for tredje gang. I fjor var jeg så “heldig” å bli sjekket opp av gitaristen (haha, no joke) og i år satte han navnet mitt på gjestelista til tross for utsolgt konsert. Luremusa Benedicte møtte opp og sang med på alle sangene, hilste på i år igjen for å være hyggelig, og satte seg i bilen og KJØRTE hjem igjen på én Redbull. Time well spent – de er dødsflinke!

Resten av tiden har blitt brukt på å redigere videoer, ferdigstille prosjektet som lanseres 1. desember og på mann og barn. Det har vært familiebesøk, lange kvelder i sofaen, deilige middager og feiring av farsdag, og jeg kunne ikke brukt fritiden min bedre. Håper dere har hatt en fin november hittil! Resten av måneden blir trolig brukt på julegaveshopping og innkjøp av ny julepynt 😉

MINE PLANER FOR NOVEMBER

Okei, så fikk jeg kanskje ikke gjennomført ALLE punktene på oktober-listen, men herregud så mye annet jeg har fått gjort! Nytt kjøleskap og komfyr er på plass, vi er ett steg nærmere å booke enda en ferie, vi har tatt høstrengjøringen (og ansatt ny renholder) OG jeg har startet med YouTube. Resten overfører jeg til november – og den kommende uken blir mildt sagt HEKTISK!

❄️ Gjøre klar kjellerstua en gang for alle. Nytt gulv, skjære ut plass til peis, nye lamper og møbler! Vi kan ikke ha et så stort og fint rom stående urørt, det er rett og slett tragisk. Og med teppefliser på gulvet blir det varmt og mykt for Leah å leke der på sikt!

❄️ Feire farsdag for pappaen til Leah. Han var på sjøen i går når det var farsdag, så vi flytter farsdag til torsdag!

❄️ Gjøre klart til fest på fredag! Det kommer et TV-crew for å filme oss til uken, og jeg har planlagt årets første og beste fest for våre nærmeste og sprøeste venner. Her blir det både DJ, beerpong, karaoke, FIFA og strippestang, haha!

❄️ Kjøpe julepynt. Jeg har masse julepynt, men alt er rødt, lilla og sølv, og ettersom jeg vil ha alt sort, hvitt og gull fremover er jeg nødt til å bytte ut en del. Kanskje jeg har noen lesere som nettopp har flyttet for seg selv eller ønsker seg litt julepynt? Si ifra!

❄️ Teste ut Spraytanhuset for første gang. Spraytanhuset eies av Isabel som også er daglig leder i managementet mitt, og jeg gleder meg til å bli sprayet brun før festen – og før farsdag. Hva er vel finere enn en brun kropp med fint undertøy på? 😉

❄️ Møte manageren min Anne-Brith og legge en plan for veien videre. Jeg har mange spennende idéer som jeg trenger feedback på!

❄️ Finne ut av desember. Når må samboeren tilbake på jobb? Hvor skal vi feire jul? Hvis vi skal feire her, hvem skal vi invitere og hva skal vi spise? Skal vi droppe norsk jul og dra til utlandet? Isåfall, skal vi reise til Gran Canaria eller Thailand?

❄️ Fikse pass til Leah! Bildene er allerede tatt hos JapanPhoto, så nå gjenstår bare siste rest. Ut å reise skal vi uansett!

EN KJÆRLIGHETSERKLÆRING

Det er farsdag. Din første farsdag, og du er ikke hjemme. I skrivende stund sitter jeg i stua med Leah på fanget, og du kjører båt på vestlandet for andre uken på rad. Du aner ikke hvor savnet du er, spesielt i dag, men vi lover å feire deg når du kommer hjem.

Hver dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som fikk barn med nettopp deg. Du utfyller meg så fint, og er virkelig min bedre halvdel. Når jeg er frustrert og sliten er du stødig som et fjell og tålmodigheten selv, og du gjør alt for at både jeg og Leah skal ha det bra. Du ser hva jeg trenger før jeg vet det selv, og du er kongen av hverdagsromantikk, fine ord og kjærtegn. Når jeg er trøtt tar du med deg Leah og leker i stua slik at jeg får sove noen timer ekstra, og når du vekker meg, så er det med setningen “nå er det mat”. Når jeg står opp er hundene luftet, huset rent og varmt, og Leah er blid som en sol etter å ha ligget timesvis i hardtrening i babygym, eller i badekaret hvor dere har sunget sanger fra Kaptein Sabeltann med pappaen sin. Du bysser henne i søvn når hun ikke vil sove, slik at jeg kan gå å legge meg. Du våkner sammen med meg på natten, og bytter alle bleiene med et smil. Du tar deg av flaskemating, og har full kontroll på hva som ligger i fryseren, hva som må kokes og hva som er klart til bruk. Du tvinger meg til å drikke havremelk slik at melkeproduksjonen min opprettholdes, og fôrer meg med vitaminer og næringsrik mat. For Leah er det ingen forskjell på deg og meg.

Du er – uten klisjé og overdrivelse – verdens beste samboer og pappa, og jeg kunne ikke bedt om noe mer. Vi elsker deg ♥