SPONTANSHOPPET FOR 7000,-

God torsdag, og gla’påsk ❥ Jeg vet ikke hvordan været er hos dere om dagen, men her stråler det! Og det til tross for at meteorologen jeg snakket med i forbindelse med en lokalavis-sak forrige uke påstod at det kom til å bli grått i lavlandet. Jeg er IKKE overbevist, for her skinner nemlig sola som aldri før – hvilket betyr at jeg har fått satt igang med vårinnredning av verandaen!

Jeg har blant annet bygget meg en hvit, vanntett og rund solseng på 2x2 meter!

Verandaen er innviet med litt nytt til den kommende sesongen – vi har jo tross alt nytt hus, så det er lov å skjemme det bort litt nå i begynnelsen! Jeg gikk berserk i dag og spontanshoppet hageutstyr, blomster, lamper og pynt for nesten 7000 kroner. Jeg kjøpte ny gassgrill (som ikke blir satt opp før senere i dag) flere ullpledd, utendørslamper og pærer og litt diverse småpynt for å gjøre den overbygde verandaen vår litt mer hjemmekoselig mens vi venter på varmere tider og oppussing. Man ser jo at den er sliten?!

Tidligere bar den veldig preg av trist vinter og tidligere eier, men nå er den pimpet for påske! Det eneste som mangler nå er å få satt opp grillen og koble strøm til taklampen. Og maling da, selvfølgelig, men det kan vi ikke begynne med før til sommeren. Vi skal pusse ned og beise om terrassegulvet og male hele innsiden av den overbygde delen. Taket skal også pusses opp og oppgraderes, men det skjer ikke før i mai! I tillegg må vi gjøre noen endringer på sofaens høyde. Kanskje bygge den opp på en malt tre-ramme istedenfor. Tidligere eiers løsning med belegningsstein tilfredsstiller ikke mine krav, haha!

På fredag kommer det et knippe mennesker hit, og kanskje vi får innviet verandaen dersom vi får utlagt strøm til varmelampene? Hva syns dere om kosekroken? ❥

BARDØLA PÅSKEPARADIS

Delvis sponset opphold.

Hei fra en uthvilt og lykkelig påskekylling! Jeg har hatt tidenes helg på fjellet, og takket være Bardøla Høyfjellshotell fikk jeg og åtte av vennene mine en minnerik opplevelse i en av de stemningsfulle og lune tømmerhyttene deres. På fredag ankom vi alle på forskjellig tidspunkt, så vi tok det relativt rolig med taco, brettspill og noe godt i glasset. Lørdag derimot, var det duket for slalåm, pils og kvikk-lunsj i bakken, etterfulgt heftig afterski på Havsdalskroa. Her spilte Wiggy Waggy & the Boo Boo, et band jeg aldri hadde hørt om, men som spilte slager etter slager. Her snakker vi alt fra Gavin DeGraw til Florence & the machine, og jeg var selvsagt førstemann opp på bordet i kjent Haugaard-stil! Afterskien på Geilo innfridde, og etter fem timer med intens dansing, og et par timer med grilling og brettspill på hytta gikk jeg rett i køya klokken 22. Jeg skylder på fjellufta, for coronaene gikk rett i fletta!

VELKOMMEN TIL HYTTE 617

Søndag priset jeg meg lykkelig for at jeg ikke var en av de som holdt ut til klokken syv om morgenen- det var nemlig et par av de også. Så mens omtrent alle andre lå å sov og var preget av både hodepine og kvalme (med unntak av et par stykker som hoppet i bassenget på hotellet) sto jeg opp og lagde et stort lunsjbord etterfulgt av et par timer i bakken på Vestlia med musikk på ørene. Jeg kjente ikke så mye til fyllesyken fra gårsdagen, men støl – det var jeg! Glad jeg valgte de slakke bakkene på vestsiden av dalen istedenfor der vi stod på lørdagen, for jeg var faktisk så støl at jeg krasjet i et tre midt i kuleløypa i mangel på krefter til å hente meg inn etter et hopp.. HAHA! Jeg hater å tryne rett under heisen til underholdning for alle på vei opp.. Anyone else??

FILM FRA OPPHOLDET ER PÅ VEI!

MINE RARE (U)VANER

Siden jeg er tilbake i blogg-gamet tenkte jeg å lage et litt morsomt innlegg til dere! I skrivende stund ser jeg ut som en julenisse i trynet takket være Green Peel (hallo flass!) men jeg slenger med et arkivbilde og lister opp mine sjukt rare vaner og uvaner. Noen av de grenser vel nesten mot tvangstanker, haha! Kjør:


🚩 Jeg skriver lister på alt jeg gjør, noe som resulterer i at det ligger papir, kvitteringer, post-it lapper og A4 ark over alt i både hus og bil. Til og med på jobb! Redaktøren min har flere ganger foreslått å skrive ting rett inn i notisblokka på pcen, men neida, gamle Ruth på 86 skal ha alt med penn og papir. Dere kan tro vaskemaskinen har sett herpa ut etter alle papirbitene jeg har hatt i bukselommene opp igjennom årene.. Jeg skriver handlelister på mat, interiør og klær. Huskelister, to-do lister i forbindelse med blogg, sitater fra intervjuer i jobbsammenheng og ja, you name it, Ill write it.

🚩 Jeg ha fjernkontrollene på rad og rekke, på samme sted. Vi har en tv-kontroll, en apple-tv kontroll, en kontroll til forsterkeren, en til dekoderen og en til varmepumpa. Er det rart jeg blir gal om disse ligger på forskjellige plasser? Ikke nok med at de må være på samme plass, men de må ligge parallelt inntil hverandre. Akkurat den siste der er jo kanskje litt små-psycho…

🚩 Jeg må ha hårstrikk på håndleddet og får praktisk talt panikk om jeg ikke har det. Jeg hater å ha håret ned, spesielt nyvasket, flatt hår som legger seg inntil ansiktet og i lipglossen. Fysj! Gjett hvem som glemte hårstrikk på jobb i dag for første gang på sikkert åtte år? Jeg har lett i jakka, i bilen, i veska Skjønner ikke at det er mulig å glemme noe så livsviktig!

🚩 Jeg rense ørene mine med q-tips etter jeg har dusjet eller badet. Jeg orker ikke tanken på å ha vanndråper i øret. Q-tips er noe jeg har med overalt!

🚩 Jeg biter negler. Det er så jævlig ekkelt, men jeg klarer ikke å stoppe. Denne uvanen er noe jeg plukket opp av pappa når jeg var liten. Vi pleide å se på fotballkamp og spise negler. HAHA! Det er også mye av grunnen til at jeg har gelenegler – da unngår jeg neglbitingen, og mine vokser fine og tykke ut under geleen.

🚩 Jeg vasker håret aaaalt for ofte. Å ha fett, oljete eller “shiny” hår er noe av det jævligste jeg vet om – både på meg selv og andre – og ingen tørrshampoo i verden klarer å tilfredsstille mine behov for et tørt, voluminøst og fresht hår. R+Co er den nærmeste jeg kommer, men heller ikke den forhindrer meg i å vaske håret annenhver dag.

🚩 Jeg er superavhengig av leppepommade, men har det aldri tilgjengelig. Jeg skjønner ikke hva som er så vanskelig?! Bare ha det i lomma, i veska, i bilen etc! Lipgloss og leppestift derimot, det har jeg alltid med meg. Og dere som sliter med det samme vet jo hvor jævlig dritt-løsning det er å påføre gloss på tørre lepper..

HAR DU NOEN RARE (U)VANER?

GREEN PEEL BY DR. SCHRAMMEK

I går var jeg hos Lena på Wam-klinikken i Drammen for å gjøre noe med det grusomme utbruddet jeg har fått de siste ukene. Det er ingen tvil om at jeg har stresset mye den siste måneden,  og det tærer på huden! Jeg har prøvd det meste innen hudpleie opp igjennom mine år som skjønnhetsblogger, men huden min tåler utrolig mye og begynner ikke å flasse av andre behandlinger enn Green Peel. Og for å oppnå flass-effekten, altså total hudfornyelse og “blanke ark” mot den nye sesongen, tok jeg den sterkeste versjonen, “Classic”. Jeg har tatt Green Peel før og vet hva jeg kan forvente av resultater, og gleder meg til å se hvordan huden ser ut til helgen! Lenger ned kan du lese om den fem dager lange behandlingstiden og hvordan den påvirker hverdagen din!

DETTE ER GREEN PEEL:

Green Peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek, spesialisert i aldring og allergi med ekspertkunnskaper i planter og urter.  Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser (og har en lik PH-verdi som huden din) som kan irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitive og samtidig styrke huden og hudbarrieren. Urtene som benyttes er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden og vunnet flere priser – kilde.


Mild: Green Peel Fresh Up er en populær «partypeel». Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Huden får en herlig glød i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.

Medium: Green Peel Energy er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Sterk: Green Peel Classic er den opprinnelige og den dypeste av de tre utgavene, og gir en lett hudfornyelse. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager begynner de fleste å flasse.

ETTER BEHANDLINGEN:

Green Peel Classic gir som sagt total fornyelse i den form av at ansiktets ytre hudlag flasser av. En Green Peel har 5 behandlingsdager, hvor 2 av de for noen kan kalles “nedetid” da mange kanskje ikke har lyst til å gå rundt å flasse i offentligheten. Selv bryr jeg meg ikke om dette da en fin hud er verdt omtrent hva som helst, men for mange kan det være fint å ta behandlingen før helgen eller i ferier slik at man får flasset fra seg på sofaen istedenfor på kontoret.


DAG 1:
Behandling, noe rød, mye glød og spenst i huden. Huden kjennes ut som glava!

DAG 2:
Rødheten gir seg litt, og huden ser fantastisk ut! LES: Noen begynner å flasse allerede på dag to.

DAG 3:
Hudens ytre lag faller av bit for bit. OBS: Ikke pell! Da kan du få ujevn hud i etterkant!

DAG 4:
Verste dagen. Du er rød, varm og flasser på det verste. Her er det mange som liker å være hjemme.

DAG 5:
Etterbehandling. Du drar tilbake til hudpleieren og får fuktbehandling og restene av flasset fjernet.


Iløpet av disse dagene skal du kun bruke produktene fra Dr. Schrammek. I dette kitet inngår det en lotion/toner, en fet fuktighetskrem, og en helt fantastisk BB-cream som dekker det meste. Det er også viktig å unngå vann i ansiktet iløpet av alle behandlingsdagene (bruk herbal care lotion!) og for all del: IKKE PELL! Flasset kommer av på eget initiativ 😉

LENA THORESEN STENE - KOSMETISK OG DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

♡ FACEBOOK ♡ NETTSIDE ♡ 95446494 ♡ LENAS FACEBOOKSIDE ♡

Jeg oppdaterer dere med før og etterbilder iløpet av uken! Kjenner jeg behandlingen rett blir det sinnsyke resultater! WAM-klinikken holder til langs strandpromenaden i Drammen sentrum, og er en av få klinikker som får lov å tilby Green Peel.

VANN OVER HODET

Shit pommes frites, de siste ukene har vært hektiske! Jeg har så jævlig mange baller i lufta om gangen nå at et par av de var dømt til å smelle i bakken, haha. Denne gangen har det gått kraftig utover mitt liv i sosiale medier, men det får så være. Det har vel i grunn gått utover mitt sosialliv generelt, men der er jeg på riktig spor med to jentekvelder booket den førstkommende uken. Iløpet av februar har jeg tross alt kjøpt enebolig OG begynt i ny 100 prosent stilling som frontsjef i lokalavisa, noe som kommer i tillegg til å ta vare på helsa og få nok mosjon, passe på to bikkjer, pleie forholdet mitt, oppussing og innredning, blogg, sosiale medier og enkeltpersonsforetak. Dagene går over i hverandre, mailboksen er full, og annonsører venter på innlegg. I tillegg til dette har jeg tatt på meg et nytt prosjekt med en bloggvenninne som starter nå på vårparten. Hvor skal jeg begynne? Tydeligvis her. La oss håpe at dette er dagen for å starte et nytt kapittel. Hvem vet, kanskje jeg har overskudd til å vise dere mitt nye hjem snart?

Med vennlig hilsen sjongløren.

RABATTER PÅ VIPPER OG VIPPEKURS

Det er ingen hemmelighet at de siste ukene har vært hektiske. Jeg har stresset meg halvt ihjel med boligkjøp og ny jobb, og det egentlig uten grunn, for det har jo gått sinnsykt bra! Likevel har jeg lidd av stive skuldre, vonde ribben og hodepine. For ikke å snakke om hvor stygg jeg har følt meg i flytteprosessen uten vippeextensions, med håret i en dott på hodet og joggedressen limt på kroppen. I forrige uke var jeg hos Gentiana på Ambience for å få tilbake litt av den bortgjemte femininiteten, og jeg kom ut som en ny person. Vippene var på plass, brynene var stylet og farget, huden hadde fått en liten runde med kjemisk peeling og hodet, nakken og brystet hadde fått tilbake blodsirkulasjonen gjennom verdens deiligste massasje. Gentiana kan faget sitt og er så flink til å få meg til å slappe av. I tillegg har vi det veldig gøy sammen, og vi er flinke til å inspirere og booste hverandre. For en dame!

FØR OG ETTER

Alle følgerne mine får forresten -20% på nytt sett med vipper dersom dere oppgir navnet mitt.
Dere får også -15% dersom dere vil ta vippekurs selv! Kodene gjelder ut mars.