BORTSKJEMT

For et par år siden blogget jeg fra en annen plattform, og jeg skrev et blogginnlegg som fikk enormt engasjement. Jeg tror jeg hadde nærmere 70 000 unike klikk på innlegget iløpet av kort tid, og innlegget sendte meg rett opp på 3. plass på bloggtoppen i hele Norge. Jeg skrev om bloggere og kjendiser, og hvorfor de ser ut som de gjør. To av hovedårsakene var at de har nok av tid og penger, og det andre var at de har et helt team rundt seg som holder fasaden oppdatert på trening, mote – og skjønnhet. Da jeg skrev det innlegget satt jeg blakk i en kjellerleilighet og var student, og jeg husker jeg hadde nedbitte negler, en stygg, lilla onepiece og en bestemordott på hodet. Sminken bestod av overmarkerte bryn, litt maskara og til tider litt foundation. Jeg gikk på trening hver dag, og var oftest å se i en tights fra 2XU. Jeg skrev at vi er bra nok akkurat som vi er, og at vi ikke skal hige etter det “perfekte”.

p9280602

Og her sitter jeg da. I slutten av 2016 og tenker tilbake på tiden som har gått. På CV’en kan jeg skryte av en utdanning i journalistikk, en karriere i blogg og sosiale medier, og en reise gjennom Portugal hvor jeg kom til målstreken i Top Model Scandinavia. Jeg har til og med vært med i tre sesonger av en webserie hvor flere bloggere reiste rundt i Europa! Jeg sitter her med støpte gele-negler fra en av landets beste negldesignere, en avtale med en klinikk full av kosmetiske sykepleiere, en egen frisør, hairextensions fra verdens største luksusmerke, og en egen makeup-artist som tilbyr seg å være der for meg når enn jeg måtte trenge henne. Mailboksen er full av spennende tilbud og hentemeldinger fra postkontoret. Jeg er booket som modell til New York Fashion Week for faen. Jeg har en stor og fin leilighet fordelt på to etasjer midt i byen, to leieboere og to til tider veloppdragne og søte hunder. Drømmebilen står parkert utenfor huset mitt, og nøklene henger i mitt nøkkelskap.

Hva faen skjedde på den lille tiden?

P9040105-800x665

Jeg kan skryte av å ha jobbet hardt for det jeg har ønsket, men jeg kan også dele en skjult sorg om å aldri være tilstrekkelig nok – for meg selv. Og jeg skylder hverken på foreldre, tidligere arbeidsgivere eller samfunnet. For jeg vet at det er min egen skyld at jeg føler det sånn. Jeg ser meg rundt, og innser at jeg har alt. ALT! Men “mye vil ha mer”. Er jeg født med disse tankene? Eller har jeg meg selv å skylde fordi jeg har blitt mer og mer bortskjemt iløpet av de siste årene? Er det en psykisk sykdom å ikke føle seg tilstrekkelig nok for seg selv? Tankene er mange, men svarene er få. Akkurat nå drømmer jeg om et halvår i utlandet – på skole, i jobb, eller bare med oppsparte midler og et surfebrett. Jeg drømmer også om en jorden-rundt reise. Jeg drømmer om å kjøpe båt. Og hytte. Og det NÅ.

Hvordan endte jeg opp her?

UKENTLIG UTBRUDD: KJÆRE EKSTREMISTER

Er det en ting jeg er lei av å se og høre, så er det alle ekstremistene som tror de kan redde verden ved å gjøre enorme og omfattende omvendinger på livene sine. Om ikke for alltid, så periodesvis. Noe som i grunn er enda verre. Hvis du absolutt skal gjøre en endring på livet så holder det ikke å gjøre det i en liten periode.

La oss ta shoppestopp som et eksempel. Hvis du bare hadde roet ned lommeboka di bittelitt iløpet av året så hadde du ikke trengt 1-3 måneder total SHOPPESTOPP på nyåret for å få igjen den gode samvittigheten. Tanken er fin den, men kan du ikke bare la vær å shoppe alt du kommer over, og heller investere i noen kvalitetsplagg som ikke er laget av en underernært, fattig og overarbeidet 15-åring i Kambodsja? Det hadde gjort mer for miljøet, om ikke menneskeheten, om du gjorde dette istedenfor å kutte alt bare for en kort periode.

p9300663

Og vegeterianere. Det er en spesiell folkegruppe som melder seg inn i NOAH, PETA, går i tog, skriver lange tekster på Facebook og prakker på alle andre sine meninger. Og mener du noe annet blir du slettet som venn! Om ikke det, så får du hvertfall tidenes skjennepreken, og du får hvertfall høre hvor “syyykt dum” du er. Det at du og et fåtall andre sulter seg på bønner, ruccola, linser og lus gjør ikke verden til et bedre sted. Det går faktisk an å spise en biff i uka uten å være et dårlig menneske. Stange-kylling og egg fra frittgående høns er faktisk helt ok. Økologiske melkeprodukter og ikke minst viltkjøtt er reelle, gode alternativer og finnes i alle matbutikker.

Det morsomste er forsåvidt de som mener at det er dyremishandling å drikke kumelk og spise egg. Men å handle på H&M har de ikke noe problem med?! Det handler om å ta smarte valg. Hvertfall store deler av veien. Du trenger ikke å være så ekstrem om du bare tar deg tid til å sammenlikne matvarer og andre dyreprodukter. Det holder lenge å roe ned kjøttforbruket, spiser mer fisk eller shoppe litt mindre i kjedebutikkene. Om alle hadde gjort dette så hadde kanskje ikke ekstremistene trengt å være så ekstreme?

KARLSSONBARLINDHAUG x BALMAIN

I går besøkte jeg IngvildKarlssonBarlindhaug for å sette på hairextensions! Og ikke fra hvilket som helst merke, men fra selveste Balmain! Balmain er et kjent klesmerke, og jeg vedder på at dere har hørt om det – eller stått i kø inn til HM når de har sluppet designkolleksjonene sine. Balmain er opptatt av at produktene skal ose kvalitet og luksus, og håret deres er intet unntak. Kristin fra Carl M. Lundh kom til KB salongen på St.Hanshaugen for å bidra med støttende ord og hjelp til å sette på håret. Ingvild har nemlig aldri satt på annet extensions enn tape, så doublehair var noe nytt for oss begge to. Og WOW så positivt overrasket vi begge ble!

pb231373

Doublehair er kanskje den mest slitasjevennlige måten å feste hairextensions på. Det hverken limes eller tapes fast i håret, og selv om det festes på lik type som microringer, er det mer skånsomt fordi flere microringer samarbeider om å holde en remse festet. I tillegg til det ser det mer ekte ut med lange remser enn microringer, tape og keratin da disse løsningene ofte kan se ut som spaghettistrimler nettopp fordi de er festet én og én istedenfor på en rad.

balmainbhkb

Resultatet er fantastisk, og det ser 100% ekte ut! Fargen de valgte ut blender perfekt inn i mitt eget balayage-fargede hår, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Ingen fester er synlige, og jeg kan fint ha håret i bun, half-bun og hestehale uten at festene synes. Jeg kan til og med flette det i hodebunnsflette uten noe som helst problem! Håret er laget for å tåle varmebehandling og styling, og bruker du de rette produktene og klipper det på riktig måte kan du ha håret i alt fra 3-5 år. Det er jo helt sykt med tanke på at andre merker kun garanterer opp til et halvt år! Med andre ord får du det du betaler for. Også er det jo bare å heise det opp når håret ditt vokser ut, og det tar max en halvtime hos en faglært frisør med peiling på hairextensions.

pb231381pb231382

Med meg hjem fikk jeg hårpleie fra Balmain. Shampoo, balsam, hårkur og en shinespray. Stylingprodukter og tørrshampoo er på vei i posten, og jeg gleder meg til å teste og skrive om de. Alle produktene er produsert for å ta bedre vare på hairextensions enn det annen hårpleie du får kjøpt i dagligvare og frisør. Visste du forresten at du aldri skal bruke hårprodukter med proteiner når du har hairextensions? Eller at du aldri skal bruke balsam, kur eller andre oljeprodukter nær hårfestet – spesielt når du har extensions? Dette er ting du kanskje ikke får vite når du handler hår hos andre leverandører!

1101221536


Jeg har 45 centimeter langt doublehair extensions fra Balmain Hair Cutoure i fargen L.A. Håret finnes her ♥ Følg Balmain Hair Norge på Facebook her, og sjekk ut leverandøren, Carl M. Lundh!

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM TOP MODEL

Er det noen «dødtidsdager» mellom hver episode, i så fall hvor mange? Eller skjer det noe hver dag?
– Det er ingenting som heter fri eller helg i TV-innspilling, iallefall ikke Top Model. Her er det opp å stå tidlig hver morgen og gjøre seg klar for challenge, shoot eller judgement-day! Jeg hadde èn fridag på nærmere 7 uker, så du kan tenke deg hvor sliten jeg var når jeg kom hjem!

Vet du hvorfor Paulina stormet ut da hun fikk vite at hun var videre? Har du snakket med henne i ettertid?
– Alle jentene fra årets Top Model snakker sammen nesten på daglig basis gjennom facebookgruppen vår. Det samme gjelder Paulina. Paulina sier selv at hun dro på grunn av hjemlengsel, og det at hun og Kathleen var veldig close i huset gjorde det kanskje enklere for henne å ta avgjørelsen om å dra hjem. Hun ville med andre ord hjem selv, men hun burde kanskje trukket seg på en annen måte enn å storme ut å bli diska, så hadde kanskje Kathleen blitt værende en uke til?

Hva syns du om at Ronja røpet vinneren før Norge fikk se finalen?
– Ronja har ikke gjort noe galt i denne situasjonen. Det er ikke hennes skyld at programmene ble lagt opp på forskjellige dager, det er noe kanalene må ta på seg. Personlig mener jeg selvfølgelig at finalen skulle blitt sendt på samme dag, men igjen så var følgerne klar over nettopp dette og kunne valgt å ikke gå inn på de andre deltakernes profiler i sosiale medier akkurat dette døgnet.

img_5251

Synd du gikk ut, likte deg veldig godt! Og når de viste det «beste» bildet ditt, tenkte jeg bare «det der kan ikke ha vært det beste bildet!!» Alle kunne jo se under shooten at du hadde en helt annen utstråling enn det som vises på bildet.. Veldig tydelig at alt handler om god tv og ikke at det skal være autentisk.
– Akkurat dette er jeg helt enig med deg i, og det har jeg sagt til juryen i ettertid. De mener likevel at det var det bildet hvor jeg poserte best, men når det er en slik feelgood-shoot og jeg kunne smile (og jeg smilte!) så kunne de heller sendt meg hjem med et smil – og et bilde som heller hadde en dårlig posering. Jeg la også merke til hvordan de croppet bildene til andre for å få de til å se bedre ut, og hvordan de tok med hele meg på mitt bilde, selv om beinet var gjemt bak en stein (noe fotografen ikke sa ifra om). Syns exiten min var veldig urettferdig, men likevel forventet. Men jeg skal skrive mer om dette!

Kan du skrive litt om hvordan det egentlig var å være med på Top Model?

– Jeg har forstått at dere ønsker mer behind-the-scenes informasjon om produksjonen og hele reisen, og det skal dere selvfølgelig få. Men da må dere gjerne stille meg noen konkrete spørsmål jeg kan ta med i innlegget slik at jeg faktisk svarer på det dere lurer på!

Hvordan fikk du jobben på New York Fashion Week?! Dette er jo noe supermodeller jobber for i flere år?
– Jeg vet ikke om jeg kan kalle det flaks, men jeg vet jo at for eksempel idolet mitt, Iskra Lawrence, har hatt NYFW som mål i 13 år, og det at jeg plutselig skal gå runway der er jo veldig rart.. Men jeg gleder meg, og tar det absolutt ikke for gitt! Det er en stor anerkjennelse å få, spesielt med tanke på hvor mange flotte jenter som var med i Top Model i år.

top_model-30_06_2016-fabio_caetano-26

Hva er det beste og verste minnet fra Top Model?
– Det er så mange gode minner at det er umulig å velge ett favorittminne. Men jeg kan jo nevne spøkelsesutryddelsen vår, alle kveldene i jacuzzien, den daglige nakenbadingen med Jannie, når Maria løp inn i glassdøren, poolparty, når jeg og Jannie var på synk sammen, når jeg jagde Jannie rundt i huset med bananer, når alle kastet hverandre uti med klær, når vi fikk gå på shoppingsenteret og handle i 2 timer og 40 minutter, når vi fikk sushi-takeaway til huset osv. Eneste minnet jeg virkelig ikke liker er Helly Hansen fotograferingen. Så mye som ikke stemte den dagen…

Hvordan var det å komme hjem etter å ha vært i bobla så lenge?
– Det var grusomt. Det var altfor stille. Det er det rareste jeg har opplevd. Jeg gikk rundt å ventet på at noen skulle lage mat til meg, handle inn og fylle kjøleskapet, be meg om å komme ned på synk (intervju, altså) og savnet alle sammen. Jeg orket ikke å snakke med noen de første dagene, og møtte ikke vennene mine før fire dager etter hjemreisen.

top_model-23_06_2016-fabio_caetano-14

Om dere har flere spørsmål om Top Model, så legg igjen en kommentar her. Svarer så ærlig jeg kan!

EXTREME MAKEOVER

Er det bare jeg som syns tiden går enormt fort om dagen? Jeg har hatt hjemmekontor i fire uker nå, og jeg føler a tiden renner fra meg og at jeg ikke får gjort noe som helst! Denne uken derimot har jeg et par planer på tapetet. I dag skal jeg i et par møter i jobbsammenheng, men bortsett fra det så er dette den store skjønnhetsuken. I morgen skal jeg til frisøren min på KarlssonBarlindhaug å møte en representant fra Balmain. Jeg skal nemlig få hairextensions, og jeg gleder meg veldig til å se resultatet! På torsdag får jeg nye negler, og til helgen får jeg make-up fra Ambience igjen. Som jeg skrev i går så går vi for en Khloe Kardashian look denne gangen, og jeg er spent på hvor lik jeg blir! Dette blir jo nesten extreme makeover..

img_9847img_9850

Nå sitter jeg i morgenkåpen å spiser lunsj, men jeg ser på klokka at det er på tide å få på seg klærne og sminken. Vi skrives litt senere i dag! I mellomtiden håper jeg dere vil klikke dere inn HER å nominere meg til “årets femelleblogg“. Det hadde betydd så mye å få litt anerkjennelse for det jeg driver med hver eneste dag!

AMBIENCE BY GENTIANA

På lørdag var jeg på fest i Porsgrunn, men før jeg satt meg i bilen og kjørte nedover besøkte jeg Gentiana som driver Ambience-salongen i Drammen sentrum. Vi har mailet litt frem og tilbake og landet et samarbeid, og jeg er utrolig fornøyd med å ha fått denne kunstneren som makeup-artist! For det er nettopp det hun er, en kunstner med make-up. Gentiana er sertifisert av Mario Dedivanovic, og for de av dere som ikke helt kobler navnet hans så er han make-up artisten til blant annet Kim Kardashian. I januar skal Gentiana selv ned til Dubai for å delta på et VIP-kurs med både Mario og Kim selv, og at hun vil bruke meg som lerret i tiden fremover er selvfølgelig utrolig kult!

Gentiana jobber selvstendig, og bruker akkurat de produktene hun syns er best etter mange år med testing av forskjellige make-up merker. Det gjør at jeg stoler ekstra mye på at jeg får en fin look som holder hele kvelden! På lørdag brukte hun alt fra Marc Jacobs til Anastasia Beverly Hills, og lurer dere på hva hun har brukt på meg eller ønsker samme look, kan dere booke time HER eller ringe 99224098. Jeg skal tilbake neste lørdag og få en Khloe Kardashian look. Gentiana syns det er så morsomt at alle på Instagram kommenterer at jeg likner på henne, så da skal vi teste ut hennes look på meg! I tillegg får jeg hairextensions fra Balmain på onsdag, så på lørdag ser jeg forhåpentligvis smashing ut på byen! Haha!

collage

Sjekk ut Ambience by Gentiana på Facebook her!

CHICKEN/SPINACH LASAGNA

Denne lasagnen gruser den originale tomatsauslasagnen langt ned i støvlene, og i dag deler jeg oppskriften på min versjon av denne fantastiske spinatgratengen. Spinat har fått en ny mening nå som jeg har smakt den smørdampet istedenfor rå, og jeg bruker det i alt fra sauser og woker til den saftigste entrecôten.

pb161282pb161283

Til en grateng brukte jeg 400 gram spinat, 4 store kyllingfileter, to never med stekt bacon, 2 hakkede chilier, 9 lasagneplater, 3 dl matfløte, 2 dl juice blandet av eple, sitron og appelsin, et par fedd hvitløk, en halv paprika i strimler og litt hakket rødløk. Ost til grateringen er ett must! Hvitløksbaguetter og rømme passer godt til.

pb161284

Her freser jeg spinaten kjapt i meierismør. Det tar under 5 minutter dampende under lokk.

pb161288

Fløten, chilien, hvitløken og juicen kokes lett på middels varme i ca 5 minutter til den oppnår en tykk konsistens.

pb161290

Når baconet er stekt, kyllingen brunet og spinaten dampet gjør jeg klar en ildfast form og legger det hele lag på lag med sausen i bunn etterfulgt av fyll, lasagneplater og ost på toppen. Husk å spare litt av sausen til det øverste laget for at pastaplatene skal mykne! Stek det hele på 225 grader i ca 20 minutter til den får en sprø og gyllen overflate.

pb161293

Bon apetit, og god fredag!

FRESH START @ KARLSSONBARLINDHAUG

HAPPY FRIYAY! Nå sitter jeg i salongen til KarlssonBarlindhaug i Vika og jobber litt mens jeg ser Ingvild svinge saksa. Jeg har fått en oppfriskning av fargen min i dag, og grunnen til det er ikke bare det at jeg hadde tidenes ettervekst. Jeg får nemlig hairextensions fra Balmain neste fredag (!) og de skal settes på her i salongen! Så før håret sveises på plass måtte det en liten fargekorrigering og stuss til. I tillegg til å se fantastisk fresh ut på håret før helgens festligheter, har jeg også fått deilig hodebunnsmassasje, nødvendige behandlinger og en lekker, klassisk styling. Planen er å få til disse hollywoodkrøllene selv i morgen da jeg skal på fest, men kjenner jeg meg selv går vel håret opp i en half-bun. Hysj da.. Nå får jeg sikkert kjeft av frisøren min!

pb181346

Dere får selvfølgelig se mer av dette lekre håret iløpet av uken – spesielt når Kristin fra Balmain har vært her!

pb181331

Her er dagens stylingprodukter. En god blanding av fukt fra Shu Uemura og tørrshampoo fra nyheten R+Co.

pb181341pb181339pb181340pb181342

Salongen er Oslos fineste med sitt lekre, naturlige og nordiske interiør, og stemningen er såå god! Folk flyter liksom inn og ut, og skravla går i ett sett. For ikke å snakke om Ingvild – hun er verdens beste:

pb181345pb181330

KarlssonBarlindhaug finner du på Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo. Frisøren min heter Ingvild, og hun vet hvilke farger hun har brukt på meg om noen skulle være interessert i det samme. Finn salongen på Facebook her, og Ingvild på Instagram her. Ring 22834099 dersom du har spørsmål eller vil booke time! Jeg har gått hit siden mars og får jeg viljen min vil jeg aldri gå noe annet sted. Ekte kjærleik ♥ Ha en fin kveld! Psst. Deilig fredagsoppskrift er på vei!

UKENTLIG UTBRUDD: POLITIKK FOR DUMMIES

Det morsomste med stortingsvalg, kommunevalg og egentlig alle valg som tas i politikken på verdensbasis er hvor mange som plutselig bryr seg, skal mene noe, eller tror de vet alt basert på hvordan media vinkler sakene sine. Et godt eksempel er hvordan mediene latterliggjorde og ufarliggjorde det at Trump faktisk kunne vinne det amerikanske presidentvalget slik at ingen trodde han hadde en reell sjanse. Well, here we are. Politikk for dummies.

Til alle dere som tror presidentvalget ender i total ødeleggelse på grunn av Donald Trump, så vil jeg gjerne starte med å nevne kongressen. Kongressen i USA er deres føderale, lovgivende samlingssted med to avdelinger, senatet og representantenes hus. Her sitter det tilsammen 535 medlemmer med egne verv. USA har 50 stater, og senatet har 100 medlemmer. Det vil si at de har to representanter fra hver stat for å få en rettferdig representasjon i senatet. Representantenes hus er det såkalte underhuset av senatet og huser de resterende 435 medlemmene. Her er fordelingen av antall representanter basert på folkemengden i de ulike statene. Hvis forslag om nye lover eller endringer av lover skal komme til presidentens bord må den godkjennes av både senatet og representantenes hus. Det er altså ikke slik at Trumps ord er loven. USA har to store, sentrale partier i tillegg til andre mindre partier. Demokratene og Republikanerne. En president velges til en fire års periode (tilsammen maks 8 år) og presidenten har en utøvende makt i samarbeid med kongressen.

_x6p1826ko

DEMOKRATENE VED HILLARY CLINTON:

Demokratene er USAs eldste politiske parti. De står for sosialliberalismen og er på venstresiden i politikken. Når det er sagt så er de såpass konservative at de ville ligget nærmere høyresiden om det var i Norge. Økonomi: demokratene vil heller at befolkningen skal betale mer skatt og få mer hjelp fra det offentlige. Clinton ville videreføre Obamas healthcare og heve lønnstariffene for de som tjener minst. Demokratene er for at de rike skal skattes mer. Når det kommer til innvandring ønsker Trump å bygge en mur mellom USA og Mexico for å hindre ulovlig innvandring, mens Hillary ønsker en mer human innvandringspolitikk. Demokratene ønsker mer kontrollerte forhold rundt våpentillatelsen.

Tidligere demokratiske presidenter: Barack Obama, Bill Clinton, Harry Trueman og John F. Kennedy.

REPUBLIKANERENE VED DONALD TRUMP:

Republikanerene er på den konservative høyresiden i amerikansk politikk. Når det kommer til økonomi ønsker republikanerene generelt fri økonomisk styring for enkeltindividet og mindre skatt, og dermed får befolkningen mindre hjelp fra det offentlige når det kommer til f.eks skolepenger, sykehusregninger osv og må stå for dette selv. Dette er Trump faktisk uenig i (!) og han blir gjerne med på en offentlig pensjonsordning og andre store, offentlige utgifter. Republikanerene mener at høyere skatteinnkreving fra de rike er uettferdig og fører til større klasseskille. Dette er selvfølgelig Trump enig i da han selv er en av Amerikas rikeste. Han vil selvfølgelig ikke betale mer skatt enn han må. Trump ønsker flere velferdsgoder til amerikanerene, så lenge de ikke faller i hendene på feil befolkningsgruppe, altså innvandrerne. Republikanerne ønsker å bevare retten til å besitte våpen. Det verste etter min mening er at han er imot selvbestemt abort –  og at han samtidig vil gjøre prevensjon dyrere.

Tidligere republikanske presidenter: George Bush, Ronald Reagan, Richard Nixon og Theodore Roosevelt.


Jeg heiet selvfølgelig på Hillary, men jeg skal innrømme at den største grunnen var at “alle andre gjorde det”. Men som journalist ble jeg selvfølgelig usikker på hvordan alle kunne være så sikker på at hun kom til å vinne, og hvorfor alle sakene som omhandlet valget ble vinklet på en så uvennlig og upartisk måte mot Trump. Media lurte oss jo tross alt til å tro at han ikke hadde en sjans, så selvfølgelig er vi overrasket da han faktisk stakk av med seieren! Fri, upartisk presse? Hmm..

_x6p1832

Jeg velger å se positivt på det, selv om jeg også er redd han etterlater oss andre i krigen mens han selv trekker seg ut. La oss bare håpe amerikanerne får videreført Obamas healthcare. Og kanskje får de snillere pensjonsordninger og flere velferdsgoder. Det er jo kjekt med billig sykehusregning når man blir skutt i en bakgate i Brooklyn. Og når det kommer til prevensjon er det vel bare å få operert inn en spiral eller P-stav fort som faen, slik at du er trygg de neste fire årene. Trump klarer vel ikke å bygge en mur mellom USA og Mexico på fire år heller. Eller.. Pentagon ble bygget på kun 16 måneder under republikanske Roosevelt, så de kan vel strengt tatt få til alt..

Men hva tror dere skjer i de kommende årene? Kommer reality-stjernen til å gjøre Det Hvite Hus om til en episode av Fresh Prince? Kommer han til å ditche NATO, etterlate oss i krigen og bli uvenn med Putin? Blir det en ny mur, og kommer han til å tvinge Victorias Secret til å la sugarbabyen hans få vinger på catwalken selv om hu begynner å dra på åra? Hva med Hillary? Mistet hun alle de kvinnelige stemmene på grunn av Bill-skandalen på 90-tallet? Ble hun så sint da hun tapte valget at hun kommer til å sende kryptisk e-post til et skummelt, muslimsk land? Dette blir fire spennende år, dere! Lykke til, Amerika!


 LES SAKEN HOS FEMELLE.NO HER – FLERE UKENSTLIGE SPALTER FINNER DU HER!