VINN EGENDESIGNET IPHONE/MAC SKIN!

I samarbeid med Caseapp.no skal jeg dele ut et gavekort på 300 kroner og en rabattkode til alle dere! Hva er vel bedre enn å starte studiehverdagen med et nytt og fresht deksel på telefonen eller et kult skin til macbooken? Jeg har mange deksler og skins til både telefon, mac og ipad, og alle er fra samme leverandør. Grunnen til det er at de har best kvalitet, raskest leveringstid og en enkel webshop hvor man lett kan laste opp egne bilder og lage collager. Da marmor var på sitt hotteste hadde jeg selvfølgelig skins i både sort og hvitt, men nå er det drivved og det industrielle jeg har falt for. Derfor valgte jeg denne gangen å gå for et chevron-print i tre til macen og noen kule, grafiske (og selvfølgelig fortsatt litt marmorinspirert) fliser på baksiden av iphonen.

IMG_6330

På Snapchat har jeg en konkurranse gående de neste dagene hvor du kan vinne et gavekort på 300 kroner kun ved å sende meg en snap! All informasjon kommer fortløpende ut på story, så følg med der. Legg til HAUGAARD91 og snap meg, så snakkes vi der! Jeg skal også ha en snapchat-takeover på profilen til CASEAPP så legg til de også! BENEDICTE20 gir deg som bloggleser -20% rabatt når du handler skins og deksler på Caseapp.no ♥ Min lille gave fra meg til deg! 

COLORFRESH @ KARLSSONBARLINDHAUG

Noe av det beste med å komme hjem var å se igjen fine Ingvild KarlssonBarlindhaug. Ikke bare fordi hun gjør mirakler med håret mitt, men også fordi hun er en av de mest positive energibombene jeg har møtt! Vi er veldig like og klikker godt, og det er få ting som slår sene kvelder i salongen med denne frøkna med litt rock eller 90’s grunge over høyttalerne. Ingvild er den eneste frisøren jeg har møtt som virkelig leser tankene mine og jobber seg frem til det perfekte resultatet jeg ønsker meg. For ikke å snakke om hvordan hun svinger tryllepenselen sin!

La oss snakke litt om utgangspunktet jeg hadde denne uken. Det er to måneder siden jeg så Ingvild sist, og håret har mistet styrke, glans og farge. Håret har blitt solbleket og gult, og jeg har i tillegg fått meg en pannelugg jeg selv synes er for tung for ansiktet mitt. Dette fikk hun æren av å rette opp i, og hun klarte det selvfølgelig med glans! De brun-gule lokkene har forsvunnet, og den kalde Benedicte er endelig tilbake!

panneP5240232P7250648

Ingvild lager forresten de deiligste kaffekoppene. Bare det er en grunn til å besøke henne i seg selv!

P7250649

Av pleieprodukter brukte vi Shu Uemura, en verdensledende hårpleieserie alle salonger kriger om å få tak i som leverandør. Salongene som får føre merket må gjennom en grundig prosess, og må følge de krav og ritualer som Shu Umeura krever. I Norge er det nesten ingen som har fått tak i serien, men det har selvfølgelig trendsalongen KarlssonBarlindhaug! Disse produktene utfører mirakler for slitt hår, og har samtidig de beste stylingproduktene samt. shampoo, balsam og hårkurer.

collagehair

Altså se her da, dere! Perfekt, jevn overgang fra mørkt til lyst. Kaldt, og nesten på grensen til grått. Jeg elskerelskerelsker det! Etterveksten er borte, babyhårene er endelig mørke nok til at de ikke ser ut som viker (hallo komplekser) og balayage-effekten kommer virkelig frem når Ingvild svinger seg med krølltanga. Luggen ble klippet skrå og tynnet ut, og jeg ser ikke lenger ut som en transseksuell mann fra The Beatles. Lykke! For ikke å snakke om Ingvild selv da. Se på denne baben! Hvem har vel ikke lyst på hodebunnsmassasje av henne?

P7250652

KarlssonBarlindhaug kan nås på 22834099/22566335. Salongen ligger i Vika, rett ved Nationaltheateret!

BANG MY HEAD AGAINST THE WALL

Jeg har bursdag denne uken, og for første gang ønsker jeg meg ingenting. I alle fall ingenting materialistisk som du kan kjøpe på en butikk. Livet mitt har endret seg totalt, og for meg som har vært borte i nærmere to måneder føles det ut som om alt endret seg over natten. Det føles som om alt jeg noensinne har vært sikker på, er feil, og at alt jeg har trodd på har vært en løgn. Alt står på hodet og ingenting er riktig lenger. Fremtiden har aldri vært så usikker som den er nå. Spennende, men usikker. Alle tankene jeg har ofret mennesker mens jeg har vært borte har vært helt ufortjent, og jeg har aldri følt meg så sliten, lei, dum og lurt i hele mitt liv. Jeg har gått gjennom mye, men denne sommeren tar førsteplassen på både godt og vondt.

Veggen er truffet, og den traff jeg hardt. Og den veggen kommer ikke til å forsvinne før jeg har stanget i den et par ganger. Heldigvis er jeg utstyrt med en god porsjon styrke og krigerinstinkt. For hva er vel et liv uten utfordringer? Utfordringer tar jeg på strak arm. For det er jeg som står igjen som vinneren når alt kommer til alt. Den sterke. Den rettferdige. Den verdige… Er det ikke rart hvordan den som forlot plutselig føler seg etterlatt?

P6300209

TAKK FOR MEG, STAVERN!

Her skulle jeg likt å være “flink blogger” som limer inn lyse, flatterende bilder av sol, champagne, oppblåsbare svane-badedyr og sexy bikinibilder, men den gang ei. Så kul er jeg rett og slett ikke. Dere får nøye dere med noen snapchatbilder i elendig kvalitet, men jeg syns det er sjarmerende! Denne helgen har vært så morsom, kaotisk og crazy at jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Dere som følger meg på snapchat har vel fått dere et realt show – som alle andre helger, forsåvidt. Det ble høy flaskeføring, mye dans og sang, tryllekunst, bading og volleyball. Campinglivet er jovialt og passer meg helt perfekt! Gratulerer med dagen, Stig! ♥ Helgen var magisk!

collage

Madrassene vi ligger på får du tak i hos Airsack.no. Litt reklame for en av helgens gjester ♥

THRIFTSHOPPING

Det ble ikke mye fritid under innspillingen av tv-programmet, men de få minuttene vi fikk fra tid til annen ble godt utnyttet. Den ene dagen fikk vi besøke en second-hand store, og selvfølgelig klarte jeg å svi av en tusenlapp. Jeg fant et par old-school tracksuits fra ADIDAS, slitte og hullete boyfriendjeans fra Levi’s og denne 80-talls inspirerte magetoppen som jeg hadde på meg mye i slutten av oppholdet vårt. Den er kul og annerledes, og passer like godt til skjørt som jeans. Jeg tror dette er antrekket jeg fikk mest skryt for under oppholdet! Programlederne elsket det, så da elsker jeg det også. I guess less really is more?

P7090687P7090706

Jeans – Gina Tricot // Topp – vintage // Sko – Zara

HELGEDIGG I STAVERN

Det er fredag, og jeg samler et par venninner i cabrioleten og setter snuten mot Stavern for sommerfest, telt, sovepose og chill. Det blir fest på Kjærstranda, frokost på brygga i Nevlunghavn og et par turer i den lille bobla mi – som jeg naturligvis har savnet å kjøre i de siste sommermånedene jeg har vært bortreist. Det har blitt mye festing på meg siden jeg kom hjem, men jeg føler det er vel fortjent da jeg tross alt har gått “glipp av” mye norsk sommermoro. Jeg har naturligvis gjort mye annet spennende som jeg aldri ville vært foruten, men i helgene som kommer føler jeg en ekstra trang til å utnytte sommerværet med venner, vin og sang! Vi snakkes på Snapchat i helgen. Dere finner meg som alltid under brukernavnet HAUGAARD91 

P6300218P6300265

GOTTA CATCH ‘EM ALL

Kan dere se for dere en verden uten tv, internett, telefon eller muligheten til å få med seg nyheter? Vel, det kan jeg. Etter å ha vært delvis innesperret i et hus med intet annet enn en fremmedspråklig radiokanal og brettspill på et spansktalende språk har jeg innsett at jeg ikke trives uten disse digitale hjelpemidlene. Jeg har vært totalt adskilt fra omverdenen uten å få høre en eneste liten nyhet, og hva tror du skjer når jeg lander i Norge og endelig får telefonen min tilbake?

Pokémon. Pokémon overalt. Pokémon i alle nettaviser. I alle butikkhyller. Over hele facebookfeeden min. Tror dere jeg skjønner hva faen som foregår? Har jeg reist tilbake i tid hvor Pokémon plutselig er kult igjen? Også blandt voksne? Eller er jeg i fremtiden? Pokémon-monstre som dukker opp i mobilkameraet mitt? Hvordan i helvete fikk de til det? Selvfølgelig følger det med en liten følelse av å være totalt oppgitt over menneskeheten. Her har en homseklubb blitt beskutt, flyplasser har blitt bombet, en stormakt har trukket seg ut av EU. Og hva gjør vi? Vi løper rundt på Gardermoen og jakter på Pokémon. Er det noe mer jeg ikke har fått med meg?!

13754687_10153479948796887_2697876417710478594_n

Jeg kunne nesten ønske jeg var innesperret i reality-boblen for alltid, for dette er jeg virkelig ikke klar for.

WAVE AFTER WAVE

P6130470P6130476P6130472P6130464P6130474P6130492

SECRET LOCATION // WHO’S THAT GIRL?

Starter dagen med et lite bildedryss fra en av turene vi hadde til en kjent surfestrand mens vi filmet tv-showet. Jeg har aldri kjent på styrken til havet slik jeg kjente den denne dagen. Jeg hadde absolutt null kontroll eller makt over hverken havet eller min egen kropp, og jeg lå for det meste på bunnen med vann i ansiktet sand i trusa. Det føltes nesten magisk ut å få et lite øyeblikk med frihet når man var i denne “reality-boblen” alle snakker om. For tro meg, det er en boble. En innesperret boble full av folk og kameraer. Bare det å kunne få en time på et kjøpesenter, et kvarter i havet eller fem minutter i en turistbutikk uten et tv-team på slep lysner opp resten av uken. Er det ikke rart hvor lite som skal til for å glede når du ikke har makt til å glede deg selv?

PLUTSELIG ER VI ALLE BESTEVENNER

I DIDN’T INVITE YOU TO MY BBQ, SO WHY YA’LL UP IN MY GRILL?

Alle som er med i realityprogram må møte hos psykolog. Ikke bare for å godkjenne deg som deltaker, men også for å forberede deg på hva som kommer i tiden etter innspillingen – og spesielt da showet går på lufta. En av tingene han sa, som andre jeg kjenner som har vært med i reality-tv også sier, er at man fort oppdager hvem de falske menneskene rundt seg er. Og etter at jeg slapp nyheten har det kokt over i innboksene i alle sosiale medier og på telefonen. Folk jeg så vidt kjenner spør meg hvilket program det er, selv om de godt vet at jeg ikke kan svare. Alle vil komme på besøk. Alle vil invitere meg på fest og komme i bursdagen min. Alle vil sende meg en melding for å si at de har tenkt på meg, savnet meg og at de er glad i meg. Folk jeg ikke har hatt kontakt med på lenge, og noen jeg ikke engang kjenner. Noen jeg kun har møtt på fylla og som jeg ikke kjenner igjen. Alt på grunn av at jeg er med i et tv-program. Et program jeg ikke har avslørt hva handler om engang.

P6120446

Er det så forbanna kult å være på TV egentlig? For helt ærlig – hvem som helst kan jo søke seg inn for å være med i reality, enten det er Paradise Hotel, Farmen, Robinson eller whatever. Under innspillingen på destinasjonen vi var på kom folk bort å ville ta selfies med oss, bare fordi de vet at vi en gang kommer på tv-skjermen. De aner ikke i hvilket land, på hvilken kanal, eller hvem vi egentlig er. Men jeg blir snart kjendis. Tror de. Det hele er så himla rart. Jeg hadde aldri trodd at alt skulle bli lagt så godt merke til, eller at alt skulle være så åpenbart. Jeg har plutselig flere hundre “bestevenner” som har savnet meg og tenkt på meg og som er glad i meg, men hvorfor hørte aldri noe fra disse “bestevennene” tidligere? Altså.. hvem faen er du egentlig?