FUNFACT-FRIDAY

– Jeg er utrolig konfliktsky og lar gjerne folk få viljen sin eller tro de har rett fremfor å starte en diskusjon. Det samme gjelder i alle mulige forhold – jeg har en tendens til å gjemme meg bort istedenfor å snakke om problemene. Jeg tror det kommer av at jeg tidligere var helt motsatt, og fikk et ufortjent rykte på meg. Folk var redd for meg fordi jeg alltid konfronterte, sloss og var rask til å forsvare både meg selv og andre, men dette er noe jeg vokste av meg etter videregående.

– Jeg har hatt utrolig mye trøbbel med huden min, og hittil er det kun Green Peel som har fungert. Huden min er kombinert – den er altså tørr og oljete på en og samme tid, og mens nesen og partiet under øynene han være så tørt at sminken legger seg i små flak kan resten av huden være så oljete at sminken faller av iløpet av få timer – uansett hvilke produkter eller primere jeg bruker.

– Jeg får alltid blackout når jeg drikker. Uansett hvor lite det er eller hvordan jeg oppfører meg ovenfor andre – så har jeg alltid timer jeg ikke husker noen ting fra. Er det ikke skummelt? Jeg har sett filmer av meg selv der jeg oppfører meg HELT NORMALT, men jeg husker det ikke. Og folk kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke husker noe, for “jeg var jo ikke så full i går?”.

– Jeg er utdannet journalist, og har jobbet en del for KK.no. Min mest leste sak handlet om bæsj. Altså..

P2106935

– Jeg har drevet med utrolig mye rare fritidsaktiviteter! Jeg har spilt fotball mesteparten av livet, men i tillegg har jeg drevet med hiphop-dans, freestyle og discojazz, friidrett, sunget i band, spilt håndball, innebandy, turn, yoga, pilates, zumba og teater. Den rareste er nok det at jeg har vært medlem i sjakk-klubb. Hvem vil gifte seg med meg etter det her liksom..

– Jeg kan sovne absolutt overalt. På toget, i sofaen til noen jeg ikke kjenner, på dansegulvet, i badekaret eller dusjen, på lasteplanet på en bil.. altså overalt! Men jeg får faen ikke sove dersom tven eller f-eks Netflix står å suser i bakgrunnen. Jeg skrur ALLTID av før jeg sovner og kan ikke forstå de som faller i dyp søvn mens en skjerm står å blinker i bakgrunn. Eksen min var motsatt og fikk ikke sove uten tven på, og du kan tro jeg var lei av å våkne hundre ganger iløpet av natten for å skru av skjermen!

– Jeg har vært modell for en fotograf som fikk bildet publisert i italienske Vogue! Bildet henger på veggen.

– Drømmebilen min har hele mitt liv vært en boble cabriolet, og det kjøpte jeg meg i 2014. En babyblå VW Beetle cabriolet som jeg elsker! Å cruise rundt i den på sommeren er noe av det beste jeg vet – spesielt om jeg har en god venninne eller tre som passasjerer og vi alle kjører i bikini med musikken på fullt volum!

– De fleste av mine nærmeste venner er gutter. Jeg har mange gode venninner, men de som får servert de dypeste hemmelighetene er som regel mannfolka. Vennskap mellom en jente og en gutt er som regel fritt for drama, avslappet, trygt, ærlig og du får ikke en sugarcoated versjon av det du egentlig trenger å få høre. Gutten jeg er sammen med må gi full aksept for dette, for jeg kommer aldri til å velge kjærlighet over vennskap – selv om det er likestilt.

– Jeg har vært i tre laaaange forhold, og har derfor aldri vært singel nok til å finne på noe “sprell”.

P2106933

– Jeg er en av de mest impulsive menneskene du finner. Booke feriebilletter? Det skjer NÅ! Ta en tur til København? Ja, vi drar med neste båt! Ta en tatovering i fullstendig bakrus? Tydeligvis ikke noe problem! Dra på roadtrip for å drikke seg full i en fremmed by uten mål, mening eller overnattingssted? Why not! Alt skal NÅ!

– Jeg dro til Polen alene som 15-åring sammen med en polsk venninne. Vi lurte foreldrene våre trill rundt, og løp rundt i en liten bygd i seks dager! Straffen var vel at jeg skulle til frisøren, og denne frisøren kunne selvfølgelig ikke engelsk. Jeg endte med å få klipt av meg hele håret og gikk fra Rapunzel til traktorlesbe på ett klipp med saksa. Dere kan tro jeg gråt!

– Jeg har jobbet som utrolig mye forskjellig! Jeg har hatt faste jobber som rådgiver på Sonans, alt-mulig-mann på Fresh Fitness, butikkmedarbeider på Lindex, drift av nettbutikk, kassadame på matbutikk, kokk og servitør osv, men jeg har gjort veldig mye annet rart i tillegg! Jeg har drevet mitt eget fotostudio, jobbet som journalist for landets mest leste kvinneblad, vært gatemote-fotograf for Drammens Tidende, vært konferansier under en av fredsprisutdelingene, jobbet som promotør for Russedress, vært vertinne for Oslo Fashion Week, vært modell for Moods of Norway, jobbet som festivalblogger for Spirit musikkmagasin på Hove og Roskilde, jobbet i bar – og selvfølgelig som blogger.

– Jeg var elevrådsleder, leder for yrkeslinja mi og russepresident på samme videregående skole tre år på rad.

HVA OVERRASKET DEG MEST?

S K A T E R G I R L

Jacket: Junkyard (ad) / Bag: DAY / Jeans & tee : Gina Tricot / Sneakers: Dinsko / Shirt: Monki

P4260098P4260094

God morgen fra en støl og sliten 24-åring! I går gikk startsskuddet for Bedriftidrettens løp “Drammenskarusellen”, og målet er å løpe fem mil med denne gjengen iløpet av sommeren. De første 5 kilometerne la jeg  bak meg i går, og det er utrolig hvor mye man lærer om kroppen dersom man velger å løpe i feil sko! Jeg løp i de flateste skoene til Nike uten noen form for demping – de skoene jeg vanligvis bruker i styrkeavdelingen for å komme dypest mulig ned i knebøy. Tror dere jeg har vondt eller? Anklene mine henger omtrent ikke fast på leggen i dag – noe som selvfølgelig suger da det er seriestart for fotballen i kveld. Kanskje på tide å bite i det sure eplet og heller ta straffen for det i morgen? Er jeg mann eller er jeg mus liksom..

P4260096

#DenFølelsen: når du ser på bildene dine at det er på tide å korrigere litt gulskjær hos KarlssonBarlindhaug

B R A I N F O O D

Det finnes lite som topper en god frokost, og det skal ikke mye til for å gi hverdagen et lite boost! Denne frokosten for to tok fem minutter å lage – og fire av disse minuttene gikk ut på å stappe gulrøtter og epler ned i en juicepresser. Cottage cheese gir deg proteinene du trenger, og karbohydratene og fettet får du fra knekkebrødene med pålegg. Grønnsaker og frukt er på plass, i tillegg til all næringen du får i deg ved å presse juicen selv istedenfor å kjøpe den på kartong! Næringsrik og deilig brainfood som setter igang systemet på en ellers grå mandag? Det sier vi ikke nei takk til! Jeg skal begynne å prioritere frokost mer enn jeg gjør i dag. Det at jeg ofte utsetter frokosten kan ha noe med at hverdagen min er såpass varierende, men kanskje jeg skal forsøke for siste gang å innføre faste leggetider og tidspunkt for når jeg skal stå opp. Jeg må jo innrømme at det frister lite å stå opp klokken syv når man har fri, men..

P4240225P4240230P424023113073126_495241680684073_366027542_o

…food for my brain, but also my camera!

DOUBLE THE TROUBLE

Jakke & Jeans: KappAhl (sponset) // Bluse: SheIn // Sko: Nelly.com // Solbriller: Lindex

P4260082-800x600

Uten navn

P4260065P4260072P4260061

Tusen takk for alle varme og gode tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg! I dag har jeg panikk. Panikk for hva jeg har skrevet og hvor mye jeg egentlig har blottlagt meg. Det har tikket inn på blogg, Snapchat og i de forskjellige innboksene mine, og jeg har blitt tilbudt hundepass, gjesterom, flybilletter og selskap i alle mulige former. Dere er virkelig gode! ♥ Men det går fortsatt ikke over.. Jeg får et lite hjerteinfarkt hver gang chatvinduet på Facebook popper opp, og hjertet hamrer av stress hver gang noen spør om å finne på noe. Det høres kanskje helt jævlig egoistisk og dumt ut, men det siste jeg vil er å finne på noe. Gi meg et telt, en sovepose og null dekning, nå! Heldigvis er det bare to uker til jeg og Sandra ligger under åpen himmel på en øde øy ute i Skjærgården. Det er et bloggprosjekt, men friheten og naturen skal nytes til det fulle..

CARDS ON THE TABLE

Rosablogg, moteblogg, skjønnhetsblogg. Har jeg egentlig lov å skrive at jeg har det helt jævlig om dagen, eller er ikke det inspirerende nok for dere? Jeg spyr ut innlegg om klær og sminke, og ler til jeg griner på Snapchat. Sannheten er jo at jeg egentlig bare griner. Så fort kameraene er borte tar jeg til tårene, og jeg husker ikke sist jeg hadde en uke uten at maskaraen lå klistret nedover kinnene mine. Det må ha vært for flere måneder siden..

Jeg er stresset. Jeg har for få timer i døgnet. Jeg lider av et jævla flink-pike syndrom hvor jeg føler jeg må please alle, og det gått for langt. Jeg er sekunder unna å hente ut en sykemelding, og minuttet fra å løpe på veggen med hodet først. Men sånn fungerer ikke livet – spesielt ikke når arbeidsmoralen er høyere enn å gjøre små tiltak for å få privatlivet til å fungere. Jeg strekker ikke til – hverken på jobb, blogg og fotball – eller ovenfor samboer, hunder, venner og familie. Alle utenforstående applauderer og skryter av meg og hva jeg får til, men de som kjenner meg og står meg nær vil vel heller si at jeg er en skuffelse. Jeg har ikke tid til alt, og det virker som om jeg er den eneste i verden som forstår nettopp det. Kanskje jeg prioriterer feil, men karriere er viktig.

P4240330

Jeg glemmer å sove. Jeg glemmer å spise. Jeg glemmer å vaske klær. Jeg har ikke tid til fotballtrening, og treffer kroppen sofaen skal det helvetes mye til før jeg reiser meg. Hadde det ikke vært for en streng mor, en samboer som vasker og matkassene jeg får levert på døren hadde jeg mest sannsynlig sett ut som en skitten uteligger med IKEA-poser under øynene. Jeg klarer å komme meg i dusjen daglig og jeg klarer å ligge i koma foran tv-skjermen – selv om jeg ikke får med meg hva som ruller over skjermen.

Slik har det holdt på i månedsvis. Jeg har kanskje pushet meg selv for lenge. Hvis jeg kjenner på det så har jeg vel egentlig hatt det slik i over ett år, jeg har bare ikke forstått det eller tatt det helt til meg. Nå er det nok. Jeg trenger fri. Jeg trenger ferie. Jeg fortjener en ferie. Det eneste jeg gjør om dagen er å kikke på flybilletter, men kjøp av leilighet gjør det nærmest umulig for meg å stikke av. Jeg vurderer å droppe alt jeg har i hendene for å ta et år i utlandet, men jeg ønsker ikke å forlate menneskene jeg elsker. Jeg setter meg i bilen og truer med å dra på en evig lang roadtrip – men jeg har ingen å reise med. Jeg trenger en pause.

benedicte-header

Jeg trenger ikke å sugarcoate noe glansbilde-image, for etter alle snapchat-fylleturene jeg har tatt med dere på kan jeg bare glemme å fremstå som et englebarn av en rosablogger uansett. Når alt kommer til alt er det ærlighet som seirer, og selv om bloggen kommer til å gå sin vante gang med dagens outfit og faens oldemor, så vet dere hvertfall hvordan ting egentlig er bak fasaden. Jeg orker faen ikke mer, og det er godt å innrømme.

FOLLOW @ HAUGAARD91

collage1

Middag på Smestad á la Benedicte // Rosévin hos verdens beste negldesigner! // Burgers på Kverneriet, Oslo

collage4

Et lite bakrus-øyeblikk fra København // KappAhl-event med Marianne Jemtegård // Langrenn = fyllesykekur

collage5

En teaser til et blogginnlegg som straks kommer ut // En bytur i Oslo // En selfie i ekte Kylie Jenner-stil

THE KYLIE JENNER LOOK

Blogg, Snapchat og Instagram har det siste døgnet vært bombet med spørsmål om gårsdagens make-up, og siden etterspørselen er såpass stor velger jeg å lage en produktliste og fremgangsmåte her istedenfor å svare en og en i kommentarfelt og på snap. Dette er egentlig en heavy kveldsmake-up, men siden jeg skulle gjøre en del kommersielt arbeid for bloggen i går valgte jeg å kjøre på med tykk foundation, mørke lepper og vinget eyeliner – på tross av sol, fint vær og muligheten for å få naturlige roser i kinnene istedenfor disse hjemmelagde kjakene.

13062556_10156862907280252_334950557_o

1. Det første jeg gjør er å smøre inn huden med fuktighetskrem. Jeg bruker “special care cream” fra Dr. Schrammek på grunn av Green Peel behandlingen jeg tok i mars. Etter dette påfører jeg en primer. I går brukte jeg en naturlig, økologisk og dyrevennlig primer fra Zao som du går kjøpt gjennom Greenspirit.no.

2. YSL touch eclat concealer påføres på neserygg, under nesen, på kinnben og under øyne samt. på eventuelle kviser og urenheter. Deretter legger jeg et tynt lag med BareSkin foundation – min er i fargen nude 09. Alt blendes inn i huden med en beautyblender-svamp. Etter dette setter jeg sminken med “mineral veil” fra BareMinerals. Trenger jeg mer dekke påfører jeg et tynt lag med mineralpudder der det er nødvendig.

3. For å konturere og highlighte bruker jeg “warmth” solpudder fra BareMinerals og Mary-Lou-manizer fra The Balm. Solpudderet bruker jeg under kinnbeina, under kjevebeinet og øverst i pannen samt. langs hårfestet ned mot ørene. Highlighteren bruker jeg på kinnbeina, på neseryggen, på amorbuen og litt i pannen og på haken som jeg forklarte i dette innlegget.

4. På brynene bruker jeg en penn fra BDB eller HM. Jeg tegner alltid brynene mine i nærheten av et vindu slik at jeg ser at de ikke blir for harde mot ansiktet. Jeg tegner først en strek under brynet før jeg fyller inn halen og deretter buster til hårene langs nesen. Vippene får mascara dersom jeg ikke har vippeextensions, og langs vippekanten legger jeg en lang, tynn og vinget eyeliner.

5. Leppene skrubbes først med en lipscrub fra Lush. Jeg har min i popcorn-smak, og den er helt fantastisk! Deretter har jeg på leppepommade for å fukte de, og et tynt lag med lipliner for at leppestiften jeg påfører senere skal sitte bedre. Akkurat nå bruker jeg en plummefarget liner fra Elizabeth Arden, men jeg skal ut å shoppe NYX så fort de får inn mer på laget. Leppestiften de fleste spurte om er fra NYX lingerie i fargen “honeymoon”. Dersom denne er utsolgt er London og Abu Dhabi en fin erstatter.

13073013_10156862907080252_641749974_o

Håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥ Hvem vet, kanskje det kommer en video en dag!