10 TING JEG VIL GJØRE I JUNI

Juni – endelig en måned jeg kan glede meg til! April og mai var ingenting å rope hurra for, men nå er sommeren her, og et nytt liv er rett rundt hjørnet – bokstavelig talt! Dette blir den mest spennende måneden i hele mitt liv, og jeg både gleder og gruer meg til alt jeg skal igjennom som førstegangsfødende og mamma. Jeg aner jo virkelig ikke hva jeg går til, men jeg er spent på hva juni har å by på!

1. Føde! Jeg vil føde i juni! Jeg kommer til å sette ned foten dersom det stemmer at frøkna i magen ligger 21% over normalen, og kommer til å kreve å bli satt igang før termin. Heldigvis er jeg under “loopen” til jordmødrene på sykehuset, så jeg er på jevnlig sjekk. Ikke faen om jeg skal presse ut en femkilos baby som førstegangsfødende eller risikere å havne i keisersnitt. Det vil jeg ikke ha!

2. Få samboeren hjem! Det er seks dager til han går ut i permisjon, og da er han ni uker hjemme sammen med oss. Tiden står stille om dagen, og jeg teller ned timene til jeg får han hjem. Hormonene gjør det uutholdelig å sitte her å vente, og jeg gråter av savn.

3. Handle inn de siste tingene vi trenger før fødsel. Jeg har innsett at jeg har handlet alt for mye klær i størrelse 56, så jeg må ut å bytte inn i litt størrelse 50 i tilfelle. I tillegg trenger vi brystpumpe, babycall, bilspeil, paraply til vogna og bæresjal.

4. Komme opp med flere navneforslag. Vi har vel bestemt oss for å ikke gi henne navn før vi ser henne, men det er kanskje greit å ha noen alternativer å velge mellom! Foreløpig er det kun han som sitter på et navn, men jeg er ikke helt enig. Så oppdraget mitt de neste seks dagene er å komme opp med en liste over forslag, og listen har faktisk ni forslag allerede!

5. Lande påbegynte prosjekter i hjemmet. Huset og grunnmuren på garasjen trenger et par strøk med malepenselen, plattingen bak huset må ferdigstilles, vinduene i vinterhagen må byttes ut og den nye dobbel-solsengen må på plass. I tillegg må vi gå til innkjøp av et seil eller en parasoll ettersom babyer ikke skal ligge i direkte sollys.

6. Pakke ferdig fødebagen! Jeg har jo allerede skrevet om hva jeg ønsker å legge i den, og selv om kofferten står fremme, er den bare halvfull ettersom jeg bruker mange av produktene i hverdagen. Denne må pakkes ferdig. I verste fall får jeg legge klart en liste til samboeren min så han kan pakke den ferdig mens jeg ligger med rier, haha!

7. Fortsette å svømme. Det er ingenting i verden som er så lindrende for vondt bekken som å svømme! Det er den eneste tiden av døgnet hvor jeg føler meg 100% smertefri, og jeg anbefaler det til alle gravide! Jeg svømmer 60 minutter i kaldt vann og gjør en halvtimes tøyebevegelser i varmt vann etter treningsøkta. Magisk!

8. Dra på kick-off/sommerfest med managerene og selgerne i Blogghuset! Jeg hører rykter om et cruise i Oslofjorden, og krysser fingre og tær for at jeg barnløs og i god form slik at jeg får blitt kjent med de andre i crewet.

9. Fortsette å jobbe med blogg og sosiale medier. Nå som jeg har blitt en del av Egmont og Blogghuset har jeg fått ny boost med energi og inspirasjon, og selv om jeg kun orker en liten time foran macen om dagen, utnytter jeg denne til det fulle. Migrenen har nemlig ikke gitt seg, så alle lysende skjermer plager fortsatt vettet av meg. Det samme gjør kaldt dagslys – gi meg sola tilbake!

10. Ta noen store beslutninger vedrørende bilsalg, bilkjøp, båtkjøp og leie av feriehus i utlandet under permisjonen. Spennende!

Q: HVA ER DINE PLANER I JUNI?
2 kommentarer
  1. For en fin juni ❤️ Håper du rekker og får til alt du vil! Jeg har vært kronisk syk i mange år. Er sjelden ute av døra og fyller 30 (!!!) veldig snart.. I den anledning har jeg laget meg en slags Bucketlist med ting jeg vil gjøre før jeg ikke kan kalle meg en “twenty something” lenger.. Som en lang finger til at sykdom har stjålet tyveårene mine! Hittil har jeg hatt movie night på balkongen med amerikansk godteri og lyslenker, dyner og puter! Vært på tivoli og spist sukkerspinn, laget smores for første gang.. Og i dag skal jeg ta en helix piercing 🙌🏻 håper jeg rekker alt jeg også ❤️ gleder meg til å følge deg videre som mamma!

   1. Wow, hormonene mine taklet IKKE denne kommentaren! <3 Stå på! Jeg heier! Og det med filmkveld på balkongen hørtes helt magisk ut – noe jeg setter på "ting jeg vil gjøre før babyen kommer"-listen min 😀 God bedring med hva enn du går igjennom – så satser vi på at 30-årene blir konge! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg